Гастроємності: види, ціна, як купити
Як правильно підібрати гастроемкости
Гастроємності: види, ціна, як купити
Гастроємностічасто називають новою ерою в житті кухні. У сучасному світі гастроемкости - це незамінні кухонне приладдя, без яких неможливо уявити сучасну професійну або домашню кухню. Вони виконані у вигляді контейнерів різних розмірів і матеріалів. Їх головне призначення - готування, зберігання, демонстрація страви.
Їх відмітною особливістю є те, що вони можуть працювати в різних температурних умовах: в парових конвекторах, в жарочних шафах, фритюрниці. Так само чудово переносять низькі температури, радують зручністю в експлуатації. Сучасні гастроемкости досить привабливі, багатофункціональні і зносостійкі.
Види гастроемкостей
Вибрати такий варіант сучасних контейнерів для їжі можна легко і без зусиль, використовуючи сайт інтернет-магазину «Корал». Варто підійти до їх вибору досить серйозно і звернути увагу на важливі фактори:
- Матеріал, який використовується у виробництві.
- Найбільш часто використовуються гастроемкости з нержавійки. Вони мають достатню міцність, надійністю, відмінно підходить для застосування з кухонною технікою. Важливим є те, що це матеріал не вбирає смак і запах страви.
- Прозорі ємності з полікарбонату відмінно підійдуть для вигідною демонстрації, презентабельною виставки страв.
- Популярні також вироби з поліпропілену, який відрізняється стійкістю до різних температур, від мінімальних - 40 градусів Цельсія до досить високих +80 градусів Цельсія.
- Вироби з фосфору є дуже елегантними і вишуканими. Можуть витримувати температуру до 600 градусів Цельсія. Відрізняються зносостійкістю і практичністю.
- Гастроємностіз меламіну стійкі до пошкоджень і деформації. Дуже популярні в закладах, які використовують обслуговування типу «шведський стіл» або при виїзному обслуговуванні - кейтерінг.
- Застосування кольорового маркування, де кожному кольору відповідає певний вид продуктів.
- Розмір гастроемкости. Слід врахувати параметри цього виду кухонного начиння, якщо вона вибирається для конкретного обладнання, кількості продуктів і можливості їх презентації. На кришках, як і на самих гастроємності є відповідне маркування.
- Комфорт в роботі. Вони не піддаються різного роду пошкоджень, стійкі до корозії. Відрізняються надійністю, міцністю матеріалів, легкістю в експлуатації та догляді за ними.
- Глибина. Цей показник відповідає стандартним значенням: 20, 40, 65, 100, 150 і 200 мм. Даний фактор дозволяє значно полегшити роботу співробітників кухні в обслуговуванні клієнтів.
Як купити гастроемкости
Кожен власник точки громадського харчування розуміє важливість гастроемкостей на професійній кухні, так як вона забезпечує економію часу і сил кухарів. Важливі переваги цих контейнерів не можуть залишити нікого байдужим. Купити гастроемкости оптом чи вроздріб можна швидко і легко на сайті інтернет-магазину «Корал»