Як правильно підібрати гастроемкости

Гастроємності: види, ціна, як купити

Як правильно підібрати гастроемкости

Гастроємності: види, ціна, як купити

Гастроємностічасто називають новою ерою в житті кухні. У сучасному світі гастроемкости - це незамінні кухонне приладдя, без яких неможливо уявити сучасну професійну або домашню кухню. Вони виконані у вигляді контейнерів різних розмірів і матеріалів. Їх головне призначення - готування, зберігання, демонстрація страви.

 

Їх відмітною особливістю є те, що вони можуть працювати в різних температурних умовах: в парових конвекторах, в жарочних шафах, фритюрниці. Так само чудово переносять низькі температури, радують зручністю в експлуатації. Сучасні гастроемкости досить привабливі, багатофункціональні і зносостійкі.

 

Види гастроемкостей

Вибрати такий варіант сучасних контейнерів для їжі можна легко і без зусиль, використовуючи сайт інтернет-магазину «Корал». Варто підійти до їх вибору досить серйозно і звернути увагу на важливі фактори:

  1. Матеріал, який використовується у виробництві.
  • Найбільш часто використовуються гастроемкости з нержавійки. Вони мають достатню міцність, надійністю, відмінно підходить для застосування з кухонною технікою. Важливим є те, що це матеріал не вбирає смак і запах страви.
  • Прозорі ємності з полікарбонату відмінно підійдуть для вигідною демонстрації, презентабельною виставки страв.
  • Популярні також вироби з поліпропілену, який відрізняється стійкістю до різних температур, від мінімальних - 40 градусів Цельсія до досить високих +80 градусів Цельсія.
  • Вироби з фосфору є дуже елегантними і вишуканими. Можуть витримувати температуру до 600 градусів Цельсія. Відрізняються зносостійкістю і практичністю.
  • Гастроємностіз меламіну стійкі до пошкоджень і деформації. Дуже популярні в закладах, які використовують обслуговування типу «шведський стіл» або при виїзному обслуговуванні - кейтерінг.
  1. Застосування кольорового маркування, де кожному кольору відповідає певний вид продуктів.
  2. Розмір гастроемкости. Слід врахувати параметри цього виду кухонного начиння, якщо вона вибирається для конкретного обладнання, кількості продуктів і можливості їх презентації. На кришках, як і на самих гастроємності є відповідне маркування.
  3. Комфорт в роботі. Вони не піддаються різного роду пошкоджень, стійкі до корозії. Відрізняються надійністю, міцністю матеріалів, легкістю в експлуатації та догляді за ними.
  4. Глибина. Цей показник відповідає стандартним значенням: 20, 40, 65, 100, 150 і 200 мм. Даний фактор дозволяє значно полегшити роботу співробітників кухні в обслуговуванні клієнтів.

Як купити гастроемкости

Кожен власник точки громадського харчування розуміє важливість гастроемкостей на професійній кухні, так як вона забезпечує економію часу і сил кухарів. Важливі переваги цих контейнерів не можуть залишити нікого байдужим. Купити гастроемкости оптом чи вроздріб можна швидко і легко на сайті інтернет-магазину «Корал»