Як вибрати барну станцію. Відмінності та особливості конструкцій
Як вибрати барну станцію. Відмінності та особливості конструкцій
Наближається літній сезон. Так чи інакше, життя продовжується, а з ним і сезонні радощі, і пов'язані з ними смаколики. Козир літа - можливість насолодитися всілякими прохолодними напоями. Кількість замовлень коктейлів з настанням тепла в діючих закладах зростає в рази, а якщо мова про сезонний бар, то це взагалі незаперечно - пора подумати про організацію зручної та продуктивної ділянки для приготування барного меню. Для цього у комплектації бару завжди передбачають барну станцію, відому всім барменам. Ми виготовляємо їх уже жоден рік. За цей час була можливість поспілкуватися з багатьма клієнтами, вислухати побажання, втілити їхні фантазії у життя. І в цій статті хочемо поділитися тими доробками, що накопичилися за деякий час. Можливо, ця зібрана в одній статті інформація допоможе вам визначитися з компонуванням бару.
Призначення барних станцій
Для ефективної роботи кожного бармена необхідні зручні умови, і станція бармена є ключовим елементом у цьому процесі. Виробники пропонують різні види й елементи станцій бармена, зокрема:
- Барна станція: оснащена ванною для мийки, знімними рейлерами для пляшок, відділеннями для зберігання льоду, гастроємностями для ягід, фруктів, нарізок, ємностями для води, напоїв, соків і сміттєприймачем.
- Фреш станція: виконує функцію підставки для соковижималки, з похилими лотками для цитрусових і фруктів під стільницею.
- Кава-станція: обладнана ємністю для збору гущі та інвентарною полицею.
- Спіл-стоп підставка: призначена для келихів, запобігає проливанню напоїв.
Станція бармена відіграє дуже важливу роль під час обслуговування клієнтів у розважальних закладах. Вона дає змогу організувати роботу бармена максимально продуктивно і результативно, не тільки завдяки зручності та комфорту працівника, а й завдяки своїй широкій функціональності. Правильне обладнання має розміщувати безліч відсіків і піддонів, бути багатошаровим, щоб усе необхідне – алкоголь, фрукти, лід, прилади для коктейлів, посуд – було завжди під рукою в бармена.
Переваги станцій бармена
Вирушаючи до ресторану, кафе або бару, люди часто бажають не тільки смачно поїсти, а й розслабитися. Робота досвідченого бармена заворожує, і якісна барна станція дає змогу довести всі дії до досконалості. Основні переваги використання такого професійного обладнання:
- Естетика і декор: красиве обладнання може використовуватися як декор, підкреслюючи унікальний стиль закладу.
- Ефективність і продуктивність: максимально укомплектована станція бармена економить час на приготування напоїв, підвищуючи продуктивність роботи персоналу.
- Зручність і порядок: обладнання, що відрізняється продуманим дизайном, допомагає підтримувати порядок і чистоту в закладі, тримати все необхідне під рукою.
- Довговічність і догляд: нержавіюча сталь високої якості стійка до механічних пошкоджень і легка в догляді.
- Доступність і окупність: в інтернет-магазині Корал представлені барні станції за доступними цінами, забезпечуючи швидку окупність.
- Клієнтоорієнтованість: бармен, маючи під рукою якісне обладнання, може повністю віддати увагу клієнтам, залучаючи їх віртуозними трюками та душевними розмовами.
- Якість: усі станції пройшли професійну діагностику та технічне обслуговування, підтверджене довгостроковою гарантією.
Вибір правильної станції бармена є ключовим фактором в успішному веденні барного бізнесу. Це не просто обладнання, а інструмент, який дає змогу збільшити потік клієнтів і отримати істотний прибуток. Станція бармена забезпечує вільний доступ до посуду, інгредієнтів та інвентарю, роблячи процес приготування напоїв максимально ефективним і зручним. Вона гармонійно інтегрується в загальний інтер'єр закладу, додаючи стилю. Завдяки продуманій конструкції та якісним матеріалам, барна станція стає невід'ємною частиною бару, де кожен клієнт може насолодитися майстерністю бармена та унікальним атмосферним досвідом. Це інвестиція в якість обслуговування та рівень задоволеності клієнтів, яка окуповується не лише матеріально, а й у формі лояльності та визнання закладу відвідувачами.