​Які переваги виробничих столів на професійній кухні?

​Які переваги виробничих столів на професійній кухні?

Які переваги виробничих столів на професійній кухні?

Професійна кухня закладу громадського харчування складається з різного виробничого обладнання, одним із яких є виробничий стіл для організації процесу приготування їжі. Столи допомагають кухарям планувати свою роботу, що має вирішальне значення для успіху будь-якої кухні. Вони використовуються безпосередньо для виготовлення заготовок, розморожування, зважування, нарізування продуктів.
 

Чому виробничий стіл потрібний на проф кухні?

 

Купити обробний стіл для кухні коштує через його переваги:

  • Багатофункціональність. Без нейтрального обладнання у вигляді столу кухонного виробничого неможливо обійтися на сучасній кухні ресторану, кафе, їдальні та інших закладів громадського харчування. Це важлива ланка професійного обладнання, яке забезпечує виконання безлічі різних процесів: від розморожування, приготування заготовок до оформлення страви.
  • Гігієнічність. Виробничі столи для громадського харчування виготовляють із харчової нержавіючої сталі. Склад матеріалу ідеально підходить для роботи з продуктами харчування, стіл легко чистити, на ньому не утворюється іржа. Виробничі столи для кухні відповідають санітарно-гігієнічним нормам. Вироби не вбирають запахів риби, м'яса, різноманітних спецій та ін.
  • Довговічність. Обробні столи для кухні з нержавіючої сталі стійкі до корозії, вони міцні, не деформуються при активному використанні, добре переносять підвищену вологість та температуру.

Обробний стіл для кухні має універсальну модифікацію та гармонійно доповнює інші функціональні вузли професійної кухні ресторану, кафе, їдальні та інших закладів громадського харчування. Він може виконувати одночасно кілька функцій.
 

Види та призначення виробничих столів з нержавіючої сталі

На сайті компанії Корал можна купити виробничі столи для громадського харчування таких видів:

  • столи без полиць. Виробничий стіл із нержавіючої сталі без полиць має просту конструкцію: металевий каркас та стільницю. Для посилення даної конструкції виробник встановив із трьох сторін поперечні перемички. Під стільницею, виготовленою з листової сталі, кріпитися за допомогою клею основа з ДСП. Вона використовується для гасіння вібрації та надання поверхні більшої жорсткості. Дані особливості позитивно позначаються на експлуатаційних характеристиках виробничих столів для кухні ресторану, кафе, їдальні та інших закладів громадського харчування. Ніжки можна регулювати, виходячи з особливостей іншого обладнання на кухні та переваг персоналу. Виробничі столи для закладів громадського харчування оснащені додатковими елементами, які роблять конструкцію більш стійкою під час активного користування. Також таке нейтральне обладнання має невелику вагу. Обробний стіл без полиці зручно пересувати у різні зони приміщення, виходячи з потреб персоналу.
  • столи з однією полицею. Обробний стіл для кухні має борт, який не дозволяє падати оснащенню та продуктам на підлогу. Також борт захищає від забруднень стіну під час роботи. Оскільки в організації функціонального простору на кухні кафе та ресторану дуже важливий кожен сантиметр, наявність полиці стане великим плюсом, на ній ми можемо зберігати різні кухонні речі, заготовки, посуд та ін.
  • виробничий стіл для кухні з двома полицями. Якщо в комплектації професійного нейтрального кухонного обладнання передбачено дві полиці, то цей стіл буде вдвічі кориснішим для працівників ресторану. Таким чином можна не лише обробляти продукти на стільниці, а й організувати тимчасове зберігання різних корисних аксесуарів на полицях. Тут також можна розмістити спеції, посуд, різні інгредієнти та все інше, що стане в нагоді під час приготування страв.

Конструкційні особливості виробничих столів із нержавіючої сталі впливають на формування ціни. Тому перед тим, як купити таке нейтральне обладнання для закладу громадського харчування, варто визначитися з видом виробу. Якщо у вас є окреме місце для складування кухонного начиння, немає потреби в наявності додаткових полиць, то рекомендуємо придбати стіл кухонний виробничий без поличок. Для створення місця для тимчасового зберігання продуктів, кухонної техніки, краще вибрати виробничий стіл з однією або двома полицями.

 

Як правильно вибрати кухонний стіл?

Промислові обробні столи – одне з найважливіших рішень для професійних кухонь. Вони призначені для легкого нарізування продуктів харчування та їхньої підготовки до приготування. Вони можуть бути виготовлені з металу або нержавіючої сталі та забезпечують максимальну безпеку та ефективність. На сайті компанії Корал є широкий вибір різних типів обробних столів, які підходять для різних застосувань. Залежно від функціональних особливостей, крім приготування страв, виробничі столи для кухні з нержавіючої сталі можна використовувати наступним чином:

  1. Для чищення овочів та фруктів.
  2. Для тимчасового зберігання та сортування круп.
  3. Для збирання різного виду відходів.

Залежно від потреб вашої професійної кухні ви можете вибрати стіл, виконаний з різних видів нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь є одним із найпопулярніших матеріалів для обробних столів, так як вона досить міцна і не вимагає багато догляду.

При покупці столу вам необхідно враховувати кілька важливих факторів. По-перше, необхідно взяти до уваги розміри та форму столу. Для кращого розуміння вам потрібно виміряти простір, який ви хочете використовувати для столу, перш ніж купувати його.