Ларі бонети допомагають продавати більше
Ларі бонети допомагають продавати більше
Зараз на ринку торговельного обладнання з'явилася нова фішка – скриньки бонети. Це закриті бонети, оснащені вбудованим холодильним агрегатом, електронним контролером та автоматичним відтаюванням. Ларі-бонети призначені для зберігання та замороженої продукції у супермаркетах, магазинах, ресторанах, кафе та на виставкових заходах. При заміні парку обладнання або переплануванні торгового залу про скрині бонети має сенс згадати в першу чергу, і ось чому.
Основна перевага скринь бонет – це корисний об'єм. Він у 2 рази більше, ніж у морозильних скринь, і на 30% більше, ніж у відкритих бонетів тих же габаритів. Ларі бонети виконані за модульним принципом, їх можна вибудовувати в пристінні лінії та острівні конструкції. Це дозволяє набагато раціональніше використовувати торговельний простір і збільшити обсяг продажу з одиниці площі.
Внутрішній простір у скринях бонетах можна "підсвітити" світлодіодами і перетворити звичайну торгову викладку на барвистий і привабливий малюнок.
Ларі бонети можуть бути дооснащені одно- та двосторонніми надбудовами (суперструктурами), які дозволяють робити додаткову викладку "нетемпературного" товару, а значить ще збільшити продаж з одиниці площі.
Ларі бонети чи морозильні ларі?
У порівнянні з морозильним скринькою скриня бонета менше шумить і виділяє менше тепла. Питання встановлення кондиціонера у торговому залі стоїть менш гостро.
У ларі бонеті проводиться автоматичне відтаювання гарячою парою. Його не потрібно, як морозильна скриня, періодично розморожувати. Це покращує безпеку продуктів і знижує навантаження на персонал торгового залу.
У ларі бонеті використовується електронний контролер, який гнучкіше керує роботою компресора, що знижує енергоспоживання. Сам компресор – комерційного класу, тобто. надійніший. Він дуже рідко виходить з ладу. Це зводить до мінімуму випадки аварійного розморожування.
Для супермаркетів та магазинів самообслуговування площею понад 100 кв. Ларі бонети - це найбільш розумна альтернатива звичайним морозильним скринькам.
Ларі бонети чи відкриті бонети?
У порівнянні з відкритою бонетою скриня бонета споживає в 2 рази менше електроенергії, т.к. охолоджується лише закритий об'єм. А при відключенні електромережі скриня бонета забезпечує більш тривале зберігання продукції.
Ларі бонети не вимагають дорогого монтажу: прокладання фреонових трас, виведення дренажу в каналізацію, встановлення та підключення холодильного агрегату. Їх можна вільно переміщати торговим залом у разі перепланування простору.
Скриню бонете набагато рідше потрібно відтайка. Немає потреби у випарюванні чи відведенні конденсату у каналізацію. Це покращує умови зберігання продуктів, знижує відсоток природного псування.
За даними великих торгових мереж продаж з скриньки бонети не нижче, ніж з відкритої бонети тих же габаритів. Досвід експлуатації показує, що найбільш оптимальна конфігурація для сучасного супермаркету – це використання виносного холоду для середньотемпературного обладнання та ларей бонет для низькотемпературного обладнання.
Як бачите, аргументів достатньо, щоб згадати про скриньку бонети при заміні застарілого холодильного обладнання або переплануванні торгових площ. Продавайте більше успіхів.