Переваги пароконвектоматів Unox - інновації на службі вашого ресторану

Переваги пароконвектоматів Unox - інновації на службі вашого ресторану

Переваги пароконвектоматів Unox - інновації на службі вашого ресторану

Знаменитий у всьому світі італійський бренд UNOX (“Унокс”) – багаторічний визнаний лідер серед компаній, що займаються виробництвом професійної теплової техніки для підприємств громадського харчування. Власники кафе та ресторанів, піцерій та пекарень, підприємств фастфуду та кондитерських, вибираючи, який пароконвектомат купити, віддають перевагу моделям Unox. Широко потрібні печі цього бренду також у кулінарних відділах у супермаркетах України. У чому причина такої популярності Продукції "Унокс" серед професійних кухарів? Познайомимося ближче з продукцією європейського бренду, щоб зрозуміти, якими саме перевагами може похвалитися пароконвекційна піч Unox перед аналогами інших виробників.


Пароконвектомат Unox – все для отримання ідеального результату

Компанії Unox вдалося досягти настільки ефективної та комфортної роботи своїх конвекційних печей і пароконвектоматів, що кухарі, самостійно випробувавши переваги продукції італійського бренду, вже не бажають користуватися якоюсь іншою технікою. На доказ достатньо перерахувати 5 інноваційних технологій, які самостійно розробила та впровадила компанія для того, щоб на професійній кухні ви могли отримувати бездоганний результат та втілювати у реальність будь-які креативні ідеї.

  1. CLIMALUX. Технологія, яка гарантує саме такий рівень пари всередині камери пароконвектомата, який ви задали, без жодних коливань. Досягається максимальної точності за допомогою установки внутрішніх датчиків, так що в процесі приготування пар забирається або додається автоматично.
  2. ADAPTIVE.Cooking. Запатентована технологія, завдяки якій піч Unox перетворюється на інтелектуальний інструмент кухаря. Розумна технологія вловлює будь-які зміни рівня вологості та температурного режиму всередині робочої камери та адаптує технологічні процеси під ситуацію, що змінилася. Таким чином, незалежно від рівня завантаження пароконвектомату "Унокс" (страва для 1 гостя або для обслуговування цілого банкету) результат завжди буде бездоганним.
  3. AUTO.Soft. Інновація від UNOX розроблена, щоб здійснювати контроль рівномірності розподілу жару по всіх рівнях пароконвекційної печі. Завдяки даній розробці кухарі будуть позбавлені трудомістких, але необхідних маніпуляцій з перестановкою та розгортанням дека в печі для рівномірного приготування страв. Особливо високо така технологія буде оцінена персоналом у години пікових навантажень, коли кухарі не мають жодної вільної секунди. Пароконвектомат
  4. SMART.Preheating. Ця технологія регулює налаштування попереднього розігріву в автоматичному режимі, виходячи із заданих параметрів, щоб досягти ідеального кінцевого результату. Від тривалості попереднього розігріву та набраної температури залежить ефективність роботи печі, та пароконвектомати unox, купити які можна за вигідними цінами у офіційних представників компанії, не мають рівних у цьому плані.
  5. SENSE.Klean. Процес миття пароконвектомата в кінці робочої зміни - не найприємніша робота для стомленого персоналу, але пароконвекційна піч Unox спростовує усталену думку про складність догляду за піччю. Фахівці компанії розробили технологію, яка не просто відмиває внутрішню камеру самостійно, а й здатна розпізнавати рівень забруднення, щоб визначити оптимальну програму автоматичного миття. Ефективна інновація заощаджує час персоналу, а також побутову хімію та навіть воду.


Пароконвекційна електрична піч UNOX – чим обґрунтована ціна теплового обладнання

З технічної точки зору переваги та переваги пароконвектоматів “Унокс” неможливо оскаржити. Йдеться про:

  • економічність в експлуатації;
  • багатофункціональність;
  • можливість приготування страв у різних режимах;
  • оперативність роботи та швидкість розігріву;
  • автоматизацію технологічних процесів;
  • компактні габарити;
  • найширший модельний ряд;
  • універсальність і т.д.

 

У випадку з пароконвектоматами unox фахівці говорять не просто про якісне обладнання для професійної кухні, але про справжній витвір промислового мистецтва. Ціна на продукцію unox здається досить високою, але лише на перший погляд. Якщо врахувати, що грошовий еквівалент цілого ряду промислових пристроїв, які замінить одна піч, перевершить її вартість у рази, вигода стає очевидною. Пароконвекційна піч unox дійсно замінює цілий арсенал професійної техніки, у кілька разів прискорює роботу кухні і робить її при цьому більш комфортною. Але це ще не всі плюси, головне — економія дорогоцінної корисної площі, яка завжди в дефіциті на професійній кухні.

На сьогоднішній день пароконвектомат Unox – це найбільш високотехнологічне теплове обладнання, здатне забезпечити повний спектр теплової обробки продуктів.

  • випікання кондитерських виробів;
  • смаження;
  • гасіння;
  • обробка парою;
  • варіння;
  • підігрів;
  • регенерація;
  • допущення.


Така універсальність досягається завдяки тому, що піч Унокс може комбінувати кілька робочих режимів - приготування на пару, режим пар + сухий жар і сухий жар. Будь-яку кулінарну страву, навіть найвишуканішу і складнішу, можна приготувати в пароконвектоматі Unox без будь-яких труднощів. Якщо вам потрібно запекти величезний шматок м'яса або цілу індичку, приготувати ніжне суфле на пару, зробити страви для розширення дитячого меню і так далі, пароконвектомат впорається з усіма цими завданнями блискуче. Додайте до загального списку можливостей випічку будь-яких хлібобулочних і кондитерських виробів і стане зрозуміло, що ціна пароконвектомату Unox виправдана на 100%.

 

Переваги печей "Унокс" - як це працює на практиці

Брендове обладнання від італійського виробника зроблено виключно якісно – надійна конструкція, корпус із міцної нержавіючої сталі, безвідмовні комплектуючі – все це в комплексі гарантує безпрецедентно тривалий термін служби пароконвектомату за умови інтенсивної експлуатації. За функціоналом конвекційна піч “Унокс” оптимальна для випадків, коли ресторатор має намір масштабувати свій бізнес та потребує прискорення обслуговування замовлень. Модельний ряд продукції бренду досить великий, щоб ви могли вибрати на власний розсуд бюджетну модель, варіант у середньому ціновому сегменті або з преміум серії. Будь-яка техніка продемонструє в експлуатації свої ключові переваги.

  1. Купівля пароконвектомату unox з повним правом може вважатися вигідною інвестицією, оскільки звільняє величезний простір на кухні їдальні або ресторану, замінюючи великогабаритне теплове обладнання печі, плити, пекарські кондитерські шафи і т.д.
  2. Час процесів приготування скорочується і часто суттєво, завдяки поєднанню конвекції, парової обробки та потужного підігріву. Приготування продуктів відбувається швидше (іноді у рази). Такий ефект досягається майстерним застосуванням інтелектуальних систем та спеціальних програм.
  3. Кількість персоналу обслуговування пароконвектомата, і навіть робочий годинник одного кухаря скорочується аналогічно часу технологічних процесів. Таким чином, можуть бути зменшені витрати на зарплату, що прискорює окупність обладнання.
  4. Комплекс функцій сучасного теплового обладнання, про які ми говорили вище, дозволяє готувати неймовірно широкий асортимент страв практично без обмежень. Ресторан може повністю оновити меню, оптимізувати роботу кухні, значно прискорити її, досягти залучення потоку нових клієнтів та підвищення рентабельності закладу.


Список переваг можна продовжувати ще довго, оскільки пароконвектомат створює справді унікальні можливості у плані одночасного приготування кількох страв (при цьому їх аромати та смаки не перемішуються).

Рік за роком вони незмінно переконуються, що пароконвектомати італійського виробника забезпечують чудовий результат і високий комфорт у процесі приготування, оскільки досвідчені інженери Unox довели до досконалості конструкцію та функціонал своїх виробів.