Вітрини для риби
Вітрини для риби
Всі знають, що риба і морепродукти - це один з найбільш швидко псуються товарів на ринку. Тому для правильного зберігання в даний час підприємці використовують спеціальне холодильне торгове обладнання. І це зрозуміло.
Серед обладнання для викладення та зберігання риби часто можна зустріти незвичайні конструкції у формі відкритих нахилених ванн з прозорим фасадом та штучним льодом усередині, які не тільки підтримують рибу у свіжому стані, але й презентують її з найкращого боку. Крім того, подібне торгове обладнання відмінно виділяється серед інших рядів у супермаркеті і дає чудову можливість покупцям, вибирати необхідний товар самостійно.
Види холодильного обладнання для риби
В даний час Ви можете знайти величезну кількість різноманітного торгового обладнання для зберігання риби. Воно буває із середньотемпературним режимом від +6 до -1 і використовується для короткочасного зберігання та великого обладнання з виносним холодом для більш тривалого збереження продукції.
Характеризуються вітрини для риби за наступними пунктами, а точніше:
- Залежно від температурного режиму буває: холодильне обладнання, що охолоджується і неохолоджується. Другий вид відрізняється великою витратою льоду, запаси якого потрібно часто поповнювати. Тому таке обладнання підходить для невеликої кількості риби та морепродуктів. Вітрини, що охолоджуються, коштують трохи дорожче, але вони оснащені агрегатом для охолодження риби, за допомогою якого лід тане набагато повільніше. Подібне обладнання відмінно підійде для великих магазинів із величезною кількістю рибної продукції.
- Залежно від типу конструкції бувають: закриті та відкриті холодильні вітрини. Виготовлені з нержавіючої сталі, оснащені лотками – піддонами та вентиляцією. Основна відмінність - те, що рибні вітрини таких типів додатково мають захисне скло, яке захищає рибу від різних забруднень.
До того ж, на ринку зустрічаються і низькотемпературні вітрини. Вони призначені для викладання замороженої риби, її демонстрації та зберігання. Температура в подібних установках коливається від 0 до -18 градусів, що дозволяє зберігати рибні продукти до 21 дня. До того ж, забезпечується необхідний рівень вологи, що не впливає на смакові якості та інші характеристики рибного товару.
Про що необхідно пам'ятати при виборі холодильного обладнання для риби
Придбати якісне торгове обладнання та морозильну вітрину – це означає, що успішно інвестувати у свій бізнес, забезпечити безперебійну роботу на довгі роки. При покупці даного обладнання необхідно пам'ятати про таке:
- Правильно збудований температурний режим. Варто подумати над тим, яку рибу Ви зберігатимете в холодильній вітрині. Від цього залежить безпека Вашого продукту.
- Прорахувати габарити майбутніх вітрин. Важливо враховувати довжину самої вітрини та ширину викладення товару. У невеликих приміщеннях краще розмістити півтораметрові вітрини, а в торгових точках з великим торговим простором можете сміливо розміщувати холодильне обладнання від двох метрів. Пам'ятайте про ширину викладки! Від цього безпосередньо залежатиме кількість товару, який Ви зможете розташувати на вітрині.
- Визначитись із системою розморожування. У сучасних морозильних установках вона буває ручною та автоматичною. Зрозуміло, що вітрини для рибних продуктів з авто розморожуванням набагато практичніші.
- Чи буде встановлений бокс, що охолоджується. Він чудово підходить для збереження риби вночі, тому що температура в ньому набагато нижча, ніж на викладці. А значить, риба не зіпсується передчасно.
Як купити холодильне обладнання для риби
В інтернет-магазині «Корал» представлені різні види холодильного обладнання. У нашому каталозі Ви зможете купити торгове морозильне обладнання для рибного магазину за найвигіднішою ціною! Для того, щоб зробити замовлення, дзвоніть за нашими номерами, вказаними на сайті, і наші менеджери обов'язково допоможуть оформити його в найкоротший час.