Дерев'яна колода Euroceppi для рубки м'яса 500х500х300 мм
Технічні характеристики колоди для рубки м'яса 500х500 h = 300/850.
Колода для рубки мясаобязательний предмет на професійній кухні сучасного закладу громадського харчування.
Розрубати великі шматки м'яса з кісткою інакше, ніж з використанням колоди, не можна, тому ці пристрої популярні і активно використовуються на м'ясопереробних точках продажу і заводах.
Пристрої зручні, міцні, виконані з набірного бука.
Характеристики колоди для рубки м'яса:
- Вага: 25 кг
- Габаритні розміри: 500x500x800 мм
- Товщина поверхні: 300 мм
- Матеріал: ясен
Теги: Ножі,сокири для м'яса,Нейтральне обладнання
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?