Електрична плита ПЕ-4-Ч без духовці
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Электрическая плита ПЭ-4-Ч без жарочного шкафа
17 352 грн
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Плита електрична українського виробництва ПЕ-4-Ч на 4 конфорки на відкритій базі, призначена для теплової обробки продуктів (варіння, смаження, тушкування, пасерування, бланшування, запікання) на підприємствах громадського харчування (кафе, барах, ресторанах, столових, закусочних і т . Д.).
Без такого теплового обладнання, як електрична плита, практично неможливо уявити функціонування будь-якого закладу громадського харчування, так як воно забезпечує безперебійну роботу гарячого цеху. Незважаючи на різноманітність вибору сучасного теплового обладнання, плити електричні залишаються найбільш затребуваним апаратом будь-якої професійної і домашньої кухні.
Чотири плоскі конфорки розміром 295х415 мм і потужністю 3 кВт кожна до максимальної температури +400 ° C розігріються не більше ніж за 30 хвилин. Температура нагріву плавно регулюється за допомогою ступеневої варіатора потужності в наступних варіантах: вимкнений, слабкий, середній і сильне нагрівання відповідно до положення перемикача «0», «I», «II», «III». Лампочки сигналізують про включення відповідної конфорки.
Плита розрахована на тривалу безперебійну роботу. Енергоспоживання в режимі максимального споживання електроенергії становить 9,5 кВт / год. Всі елементи плити, в т.ч. каркас, передня і бічні панелі виконані з чорного металу з полімерним покриттям, стільниця - з нержавіючої сталі, задня панель оцинкована. Оснащується пристроєм захисту від перегріву і висувним піддоном для збору жиру і залишків їжі, що готується. Підходить для використання з гастроємності GN 1/1 (530х545х30 мм).
Використання плити:
- включити конфорки, встановивши ручку перемикача на сильне нагрівання (в положення «III») за 25-30 хвилин до початку роботи, щоб конфорки розігрілися до температури 200-300 ° С,
- встановити на конфорки ємності з продуктами,
- встановити після розігріву конфорок ручку перемикача на середній (положення «II») або слабкий (положення «I») нагрів в залежності від технології приготування їжі.
Після закінчення роботи конфорки відключити, встановивши ручки перемикачів в положення «0», і провести санітарну обробку поверхні конфорок і піддону-Жіросборнік після охолодження.
УВАГА! Мийка струменем води не допускається! Після санітарної обробки піддону-Жіросборнік його необхідно встановити на попереднє місце.
- включити конфорки, встановивши ручку перемикача на сильне нагрівання (в положення «III») за 25-30 хвилин до початку роботи, щоб конфорки розігрілися до температури 200-300 ° С,
- встановити на конфорки ємності з продуктами,
- встановити після розігріву конфорок ручку перемикача на середній (положення «II») або слабкий (положення «I») нагрів в залежності від технології приготування їжі.
Після закінчення роботи конфорки відключити, встановивши ручки перемикачів в положення «0», і провести санітарну обробку поверхні конфорок і піддону-Жіросборнік після охолодження.
УВАГА! Мийка струменем води не допускається! Після санітарної обробки піддону-Жіросборнік його необхідно встановити на попереднє місце.
Повна інструкція по експлуатації плити електричної ПЕ-4 (Україна)
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
К-ть конфорок | |
Напруга, В | |
наявність духовки | |
Потужність, кВт | |
Тип конфорок | |
Тип установки |
Теги: Електрична плита ПЕ-4-Ч без духовці,Плити електричні промислові,Плити
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?