Електрична плита ПЕ-4ш Н з жарочною шафою з нержавіючої сталі призначена для теплової обробки їжі, з її допомогою можна варити, запікати, тушкувати, смажити. Використовується на кухнях різних закладів харчування (ресторани, кафе, бари, закусочні і т.д.). Таке обладнання основа кухні, без нього не зможе ефективно функціонувати будь-який заклад громадського харчування. Забезпечить надійну і безперебійну роботу завдяки якісній збірці, хорошим технічним характеристикам, високої продуктивності, зносостійкості. Плита зроблена українським виробником, краще співвідношення за ціною і якістю. Безпечна і проста в експлуатації.
Корпус плити і духовка повністю виготовлені з нержавіючої сталі. Можливість виставляти плиту за рівнем, за допомогою регулюючих опор. Розміщені 4 рівні чавунні конфорки, потужністю по 3 кВт і габаритами 295/415 мм, відмінно підійдуть для різних типів посуду. Зручно і просто переміщати за рахунок суцільної рівної поверхні. Максимальна температура, яких становить +400 градусів Цельсія, час розігрівання до граничної температурі не більше ніж за 30 хвилин. Духовку з розмірами 540/470/290 мм може розігрітися не більше ніж за 20 хвилин до максимальної температури +300 градусів Цельсія. Смаження камера оснащена міцними нагрівальними елементами, розташованими на стелі і на дні робочої кімнати. Для духовки передбачені дека розміром 530/545/30 мм, які дозволять готувати велику кількість їжі.
Панель управління механічна, перемикач потужності конфорки ступінчастий, має 4 положення сили нагріву: вимкнений (0), слабкий (I), середній (II), сильний (III). Два регулятора температури духовки, за допомогою яких включається або вимикається верхній і нижній ряд нагрівальних елементів і здійснюється автоматична підтримка потрібної температури. Світлові індикатори повідомляють про включення відповідної конфорки або ряду ТЕН. Вбудований захисний термостат, який убезпечить від перегріву і поломки пристрою. Є висувний контейнер для збору жирів і залишків продуктів.
Конструкція електричної плити ПЕ-4ш Н
1 - прямокутна конфорка, 2 - регулятор температури конфорок, 3 - духовка, 4 - датчик-реле температури, 5 - світловий індикатор включеної плити, 6 - захисне заземлення, 7 - регулююча ніжка, 8 - бічна панель, 9 - система управління плитою, 10 - система управління духовкою, 11 - контейнер для збору жиру, 12 - Гастроємності, 13 - ручка духовки.
Інструкція по експлуатації плити електричної ПЕ-4ш Н (Україна)
Відео короткого огляду плити