Електрична тестораскаточная машина Restoitalia SPR 50 Uno | Купити Тісторозкатка (тісторозкатувальні машини) за найкращою ціною в Києві і Україні

Електрична тестораскаточная машина Restoitalia SPR 50 Uno

TOP!
  • Наявність:  На складі
  • Модель:  В110-Электрическая тестораскаточная машина Restoitalia SPR 50 Un
Характеристики
  • маса, кг
  • Тип
  • вага, кг
  • Габаритні розміри, д / ш / в, мм
дивитись всі

34 223 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



Електрична машина для розкочування тіста Restoitalia SPR 50 Uno - устроство для піцерій, кафе, закусочних, кондитерських виробництв. Призначено для крутого тіста для пельменів, чебуреків, піци, лазаньї.
Пристрій дозволяє розкачати тісто товщиною від 0 до 4 мм. При роботі тісто не нагрівається, а це дозволяє зберегти його властивості і структуру. Вага однієї порції тіста 210 або 700 г. Діаметр піци 260 і 500 мм. Для управління і настройки товщини коржі використовуються зручні рукоятки. Довжина нижнього ролика 52 см. Час розкочування одного тестового краста займає кілька секунд.
Електрична тестораскатка зроблена з нерж.сталі і дуже міцна за конструкцією. Невеликі габарити - 65х36х36 см передбачають настільне розміщення обладнання.

Технічні характеристики:

  • Призначення: для кафе, піцерій, ресторанів.
  • Тип: електрична тестораскатка.
  • Виробництво: Італія.
  • Товщина тесту: 1-4 мм.
  • Вага заготовки: 80/120 м
  • Ø піци: 260/500 мм.
  • Габарити: 650x355x355hмм.
  • Вага обладнання: 27 кг.
  • Потужність: 0,25 кВт.
  • Напруга: 220В.

Використання

  1. Перед кожним робочим циклом перевіряйте, щоб машина була ідеально чистою (особливо ті поверхні, які стикаються з тестом). При необхідності проведіть очистку машини.
  2. Натисніть кнопку запуску. Машина запустить два вала. Тепер вона готова до використання.
  3. Перед тим, як помістити тісто, дайте машині постояти (по крайней мере, 6-8 годин) з відкритими валами, які відкриваються за допомогою приведення ручки в положення 3 4.
  4. Тісто необхідно посипати борошном і злегка придавити перед тим, як пропустити його через вали. Коли тісто вийде з машини, воно буде овальної форми. Ви помітите, що тісто стало тонше. До кінця цього кроку вам буде потрібно підтримувати тісто руками, поки воно повністю не вийде з машини.
  5. Після цього поверніть тісто поперек на 90 ° і пропустіть його через вали ще раз (в положенні 1-2). У підсумку ви отримаєте майже ідеальну форму коржа, яка може бути вдосконалена декількома завершальними рухами рук.
  6. Для зупинки машини натисніть кнопку 0.
Інструкція на тестораскатку електричну Restoitalia SPR 50

маса, кг
Тип
вага, кг
Габаритні розміри, д / ш / в, мм
кількість валків
Напруга, В
Потужність, кВт
Тип підключення

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Теги: Електрична тестораскаточная машина Restoitalia SPR 50 Uno,Тісторозкатка (тісторозкатувальні машини),електромеханічне обладнання

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.