Апарат для приготування шаурми Аірхот GRE-80 - служить для високотерміческой обробки м'яса. Теплова обробка здійснюється за допомогою спец. елемента нагрівання. Устаткування використовується закладами фаст-фуду, бістро, кафе, ресторанами зі східною кухнею, вуличними точками торгівлі громадським харчуванням. За рахунок високої продуктивності, мобільності та надійності апарат користується великим попитом.
Професійний гриль для шаурми AIRHOT GRE-80 має електромеханічну панель управління. Контроль температури відбувається за допомогою трьох терморегуляторів. При необхідності, можна поступово t ° міняти в діапазоні +50 ... + 300 ° С. Швидке приготування забезпечують 6 електричних Тена, які створюють інфрачервоне випромінювання. Фіксує теплові хвилі спец. екран, розташований між корпусом і Тенамі. Наявність шести ТЕНів формує потужні три зони нагріву, в кожній з яких можна незалежно виставляти потрібний рівень температури.
специфіка використання
Процес приготування не займає багато часу. Спочатку слід нанизати м'ясо на вертикальну конструкцію ножа. Завантажувати можна до 30-50 кілограм продукту. Краще використовувати баранину, свинину, курятину, яловичину. Шампур обертається за допомогою електромотора навколо своє осі по максимуму близько до елементів нагріву. Це забезпечує рівномірне і якісне прожарювання їжі, без пригорання. Завдяки тому, що м'ясо готується під впливом оптимальної кількості тепла зовні утворюється рум'яна кірочка, їжа залишається соковитою всередині.
У процесі приготування м'яса верхніх підсмажений шар періодично зрізають за допомогою довгого ножа або електроножа дискового типу. Нарізані тонкі шматочки падають на нижню платформу для подальшого подрібнення. Готове м'ясо кладуть в начинку піти, лаваша з додаванням овочів, соусів та інших інгредієнтів згодна рецептурою.
Устаткування досить популярне за рахунок відкритої конструкції, клієнти можуть безпосередньо спостерігати за процесом смаження. А це досить важливо, оскільки свідчить про свіжість приготовленої їжі. Використовується прилад також для приготування гіроса, Донер.
Конструктивні особливості
Гриль-шаурма моделі Airhot GRE-80 з нержавіючої сталі. Міцний корпус гарантує надійну роботу багато років, що не піддається зовнішнім впливам / пошкоджень. Нагрівальні елементи відносяться до типу спіральні. Довжина вертикального шампура досягає 65 см. Передбачена спец. можливість регулювання відстані між корпусом і Тенамі. Передбачені світлові індикатори, що повідомляють про включення елементів нагріву. У нижній частині пристрою є піддон для збору залишків жиру / олії.
Установка здійснюється на тверду піднесену поверхню / стіл. Передбачені стійкі міцні ніжки. Невеликі габарити дозволяють експлуатувати апарат в невеликих приміщеннях для економії робочої площі. Простоту очищення забезпечує знімний ніж. Виробники рекомендують мити апарат (елементи конструкції) після кожного використання.
Брошура з тих. параметрами гриля для шаурми Airhot (Аірхот) GRE-80