Електром'ясорубка промислова МІМ 300 Україна (380 В)
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Электромясорубка промышленная МИМ 300 Украина (380 В)
Мінімальне замовлення від 450 грн.
комплекти поставки | |||
Основний комплект поставки: | Додатковий комплект поставки ** | ||
- електром'ясорубка * | 1 шт. | - решітка № 1 | 1 шт. |
- товкач | 1 шт. | - стопорне кільце | 1 шт. |
- опора | 4 шт. | - Підтримувачі | 1 шт. |
- кпюч-знімач | 1 шт. | - насадка для набивання ковбас | 1 шт. |
- паспорт | 1 шт. | ||
- ящик пакувальний | 1 шт. |
Автоматичний вимикач і УЗО в комплект поставки не входять.
Гастроємності:
- економ варіант GN 1/1 530x325x40 мм - 5,5 л,
- люкс GN1 / 1 530x325x65 мм - 9,5 л.
Найменування параметру | значення | |||
1 | 2 | 3 | ||
1 | Зовнішній діаметр, мм | 82 | 82 | 82 |
3 | Діаметр отвору, мм | 3 | 5 | 9 |
4 | Кількість отворів, шт. | 217 | 90 | 30 |
Конструкція і принцип роботи професійної м'ясорубки МІМ 300 Україна:
- Електром'ясорубка складається з приводу 1 на якому закріплена чаша 4 для завантаження продукту в якій вмонтовано захисний бар'єр 5 з отвором для штовхача 11. Корпус м'ясорубки 2 кріпиться до приводу 1 затискний втулками 3. З переду електром'ясорубки розташована панель управління, яка складається з кнопки 'ПУСК' 6, кнопки 'РЕВЕРС' 7, кнопки 'СТОП' 8 і лампи сигнальної 'МЕРЕЖА' 10.
- У корпус м'ясорубки 2 монтуються шнек 14, який центрується по приводному валу редуктора, і комплект інструмента для отримання фаршу різного ступеня подрібнення.
- Для тонкого подрібнення комплект інструменту монтується в наступному порядку: ніж підрізної 15, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 9 мм 17, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 5 мм 18, кільце ущільнювача 19 і затискається гайкою затискному 20. Ніж підрізної 15, решітки 17 і 18 фіксуються шпонкою 13 (рис. 1а).
- Для грубого подрібнення комплект інструменту монтується в наступному порядку: ніж підрізної 15, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 9 мм 17, кільце ущільнювача 19 (2 шт), гайка затискні 20 (рис. 1б).
- Для набивання ковбас комплект інструмента монтується в наступному порядку: стопорне кільце 21, Підтримувачі 22, насадка 23, гайка затискні 20 (рис. 1 в).
- Продукт для подрібнення завантажується в чашу 4 і вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки 2, товкачем 11 проштовхується до шнека 14, який обертаючись затягує його і послідовно проштовхує через комплект ріжучих інструментів.
Підготовка до роботи і порядок роботи:
- Після перевірки стану упаковки розпакувати електром'ясорубку, провести зовнішній огляд і перевірку комплектності відповідно до розділу 3 цього паспорта, видалити антикорозійну змазку з внутрішньої поверхні корпусу м'ясорубки 2, шнека 14, комплект ріжучого інструменту.
- Антикорозійні мастило видалити за допомогою ганчірки, змоченою розчинником по ГОСТ 8505 і ГОСТ 3134 з подальшим обдувом теплим повітрям або протиранням насухо. Після цього промити гарячою водою з миючим засобом і висушити.
- Прикріпити корпус м'ясорубки 2 до приводу 1 втулками затискними 3.
- Вставити в корпус м'ясорубки 2 шнек 14, відцентрувати його по приводному валу редуктора.
- Встановити, в залежності від ступеня подрібнення продукту, відповідний комплект ріжучого інструменту в послідовності вказаній на рис. 1 і затиснути затискному гайкою 20.
- Перед монтажем перевірити опір ізоляції електром'ясорубки та струм витоку по ГОСТ 27570.0 і ГОСТ 27570.53. Опір ізоляції струмоведучих частин щодо приводу 1 а також між фазами в холодному стані повинен бути не менше 2 Ом а для електродвигуна - не менше 1 Ом.
- Встановити опори 6.
При обертанні вала в протилежну сторону необхідно поміняти місцями фази обмотки ланцюга!
- Кабель живлення 12 (3им-РБ) під'єднати до мережі живлення.
- При підключенні електром'ясорубки до мережі живлення для захисту від перевантаження і струму короткого замикання використовувати автоматичний вимикач з номінальним струмом 4 А та УЗО з відключає диференціальним струмом 10 мА, підключені до мережі послідовно.
- Первинний пуск.
- Після установки ріжучого інструменту незалежно від комплекту необхідно відпустити на 0,3 - 0,5 обороту затискні гайку 20.
- Натисканням кнопки 'ПУСК' 7 запустити електром'ясорубку і, прислухаючись до шуму працюючої м'ясорубки затягувати затискні гайку поки не з'явиться наростаючий шум роботи приводу 1. Це означає, що гайка затискні затягнута щільно і електром'ясорубка готова для використання.
- Для набивання ковбас необхідно зняти комплект ріжучого інструменту і встановити на шнек 14 стопорну шайбу 21, Підтримувачі 22, насадку 23 і затягнути гайкою затискному 20 (рис. 1в).
Роботу робити в наступному порядку:
- ЗАБОРОНЕНО переробляти НЕ розморожений продукт!
- м'ясо або рибу відокремити від кісток, нарізати на шматки масою не більше 100 грам,
- видалити сполучні тканини і сухожилля, якщо вони не відокремлюються, то необхідно надрізати їх в декількох місцях для того щоб з них не утворювалися волокна, які при роботі можуть намотується на палець шнека і ножі. порушуючи режим нормальної роботи м'ясорубки,
- підготовлений продукт завантажити в чашу 4 і подати до горловини м'ясорубки,
- для проштовхування продукту використовувати товкач 11, який повинен знаходитися в отворі захисного бар'єру 5 і вийматися тільки при подачі наступної порції продукту
- ЗАБОРОНЕНО проштовхувати продукт руками!
- в разі зупинки двигуна, при переробці продукту, в результаті намотування волокон на ножі або через подачу великої порції продукту необхідно натисканням і утримуванням кнопки 'РЕВЕРС' 8 повернути частину продукту з м'ясорубки в горловину при цьому шнек 14 буде обертатися в протилежну сторону (за годинниковою стрілкою ),
- щоб продовжити роботу необхідно знову натиснути кнопку 'ПУСК' 7,
- кнопка 'СТОП' 9 використовується для екстреної зупинки або при закінченні роботи електром'ясорубки, при цьому блокується натиск кнопки
- перед повторним пуском електром'ясорубки необхідно повернути натиск кнопки 'СТОП' 9 в напрямку стрілки зображеної на ній, при цьому натиск кнопки розблокується,
- після закінчення роботи відключити автоматичний вимикач до якого підключена електром'ясорубка і провести санітарну обробку.
Послідовність проведення щоденної санітарної обробки:
- вимкнути автоматичний вимикач,
- відкрутити гайку затискні 20 і вийняти з м'ясорубки комплект ріжучого інструменту разом зі шнеком 14 використовуючи кпюч-знімач,
- чашу 4 ретельно промити гарячою водою, попередньо підставивши під вихідний отвір м'ясорубки ємність для збору води, витерти насухо,
- відкрутити втулки затискні 3 і зняти корпус м'ясорубки 2,
- гайку затискні 20, стопорне кільце 21, комплект ріжучого інструменту, шнек 14, робочу камеру корпусу м'ясорубки 2 очистити від продукту переробки, промити гарячою водою і витерти чистою ганчіркою насухо,
- комплект ріжучого інструменту змастити несолоним тваринним жиром, протерти поверхню облицювання приводу 1 вологою, а потім сухою ганчіркою.
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
Напруга, В | |
Потужність, кВт | |
Продуктивність, кг / год | |
система ножів | |
функція терки |
Теги: Електром'ясорубка промислова МІМ 300 Україна (380 В),Промислові м'ясорубки (професійні),електромеханічне обладнання
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?