Електром'ясорубка промислова МІМ 300 Україна (380 В) | Купити Промислові м'ясорубки (професійні) за найкращою ціною в Києві і Україні

Електром'ясорубка промислова МІМ 300 Україна (380 В)

TOP!
  • Наявність:  На складі
  • Модель:  В110-Электромясорубка промышленная МИМ 300 Украина (380 В)
Характеристики
  • Тип
  • вага, кг
  • Габаритні розміри, д / ш / в, мм
  • Напруга, В
дивитись всі

22 064 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



Електром'ясорубка МІМ 300 Україна (380 В) призначена для подрібнення риби і м'яса на фарш, набивки ковбас і повторного подрібнення котлетної маси на підприємствах громадського харчування. Дана модель є аналогом м'ясорубки МІМ-300 білоруського виробництва і має сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію.
Перевагою даної моделі є наявність функції реверсу - зворотної прокрутки шнека, що дозволяє витягти і / або знову прокрутити застрягли м'ясні прожилки і волокна в решітці м'ясорубки. Це дозволить заощадити час на розкрутку м'ясорубки і вилучення прожилок вручну. Вентильований трифазний двигун, встановлений в м'ясорубці, забезпечує багатогодинну безперебійну роботу апарату, а черв'ячний редуктор гарантує плавну, безшумну роботу і переробку самого жилавого і жорсткого м'яса.
За годину м'ясорубка може переробити до 300 кг м'яса і до 100 кг - при повторному подрібненні котлетної маси. Використаний черв'ячний тип редуктора, що забезпечує плавну і безшумну роботу апарату. Температура навколишнього середовища, при якій м'ясорубка буде ефективно працювати становить від +1 до + 40 ° С. Матеріал, з якого виготовлена м'ясорубка: облицювання - нержавіюча сталь AISI 430. Продуктивність, кг / год: 300. Продуктивність при повторному подрібненні, кг / год: 100
Комплектність промислової м'ясорубки МІМ 300 Україна:
комплекти поставки
Основний комплект поставки: Додатковий комплект поставки **
- електром'ясорубка * 1 шт. - решітка № 1 1 шт.
- товкач 1 шт. - стопорне кільце 1 шт.
- опора 4 шт. - Підтримувачі 1 шт.
- кпюч-знімач 1 шт. - насадка для набивання ковбас 1 шт.
- паспорт 1 шт.
- ящик пакувальний 1 шт.
* - з набором ріжучого інструменту для подрібнення. ** - поставляється по додатковому замовленню.


Автоматичний вимикач і УЗО в комплект поставки не входять.


Гастроємності:
  • економ варіант GN 1/1 530x325x40 мм - 5,5 л,
  • люкс GN1 / 1 530x325x65 мм - 9,5 л.
Параметри решіток:
Найменування параметру значення
1 2 3
1 Зовнішній діаметр, мм 82 82 82
3 Діаметр отвору, мм 3 5 9
4 Кількість отворів, шт. 217 90 30
схема:

1 - привід, 2 - корпус м'ясорубки, 3 - втулки затискні, 4 - чаша, 5 - захисний бар'єр, 6 - опора, 7 - кнопка 'ПУСК', 8 - кнопка 'РЕВЕРС', 9 - кнопка 'СТОП', 10 - лампа сигнальна 'МЕРЕЖА', 11 - товкач, 12 - кабель живлення (3N + РЕ-провідник), 13 - шпонка, 14 - шнек, 15 - ніж підрізної, 16 - ніж двосторонній, 17 - решітка з отворами 9 мм, 18 - решітка з отворами 5 мм, 19 - кільце ущільнювача, 20 - гайки затискні, 21 - стопорне кільце, 22 - Підтримувачі, 23 - насадка.
а - комплект інструменту для тонкого подрібнення, б - комплект інструмента для грубого подрібнення, в - комплект інструмента для набивання ковбас.

Конструкція і принцип роботи професійної м'ясорубки МІМ 300 Україна:

  • Електром'ясорубка складається з приводу 1 на якому закріплена чаша 4 для завантаження продукту в якій вмонтовано захисний бар'єр 5 з отвором для штовхача 11. Корпус м'ясорубки 2 кріпиться до приводу 1 затискний втулками 3. З переду електром'ясорубки розташована панель управління, яка складається з кнопки 'ПУСК' 6, кнопки 'РЕВЕРС' 7, кнопки 'СТОП' 8 і лампи сигнальної 'МЕРЕЖА' 10.
  • У корпус м'ясорубки 2 монтуються шнек 14, який центрується по приводному валу редуктора, і комплект інструмента для отримання фаршу різного ступеня подрібнення.
  • Для тонкого подрібнення комплект інструменту монтується в наступному порядку: ніж підрізної 15, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 9 мм 17, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 5 мм 18, кільце ущільнювача 19 і затискається гайкою затискному 20. Ніж підрізної 15, решітки 17 і 18 фіксуються шпонкою 13 (рис. 1а).
  • Для грубого подрібнення комплект інструменту монтується в наступному порядку: ніж підрізної 15, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 9 мм 17, кільце ущільнювача 19 (2 шт), гайка затискні 20 (рис. 1б).
  • Для набивання ковбас комплект інструмента монтується в наступному порядку: стопорне кільце 21, Підтримувачі 22, насадка 23, гайка затискні 20 (рис. 1 в).
  • Продукт для подрібнення завантажується в чашу 4 і вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки 2, товкачем 11 проштовхується до шнека 14, який обертаючись затягує його і послідовно проштовхує через комплект ріжучих інструментів.

Промислова м'ясорубка МІМ-300 Україна Промислова м'ясорубка МІМ-300 Україна Промислова м'ясорубка МІМ-300 Україна - насадки

Підготовка до роботи і порядок роботи:

  • Після перевірки стану упаковки розпакувати електром'ясорубку, провести зовнішній огляд і перевірку комплектності відповідно до розділу 3 цього паспорта, видалити антикорозійну змазку з внутрішньої поверхні корпусу м'ясорубки 2, шнека 14, комплект ріжучого інструменту.
  • Антикорозійні мастило видалити за допомогою ганчірки, змоченою розчинником по ГОСТ 8505 і ГОСТ 3134 з подальшим обдувом теплим повітрям або протиранням насухо. Після цього промити гарячою водою з миючим засобом і висушити.
  • Прикріпити корпус м'ясорубки 2 до приводу 1 втулками затискними 3.
  • Вставити в корпус м'ясорубки 2 шнек 14, відцентрувати його по приводному валу редуктора.
  • Встановити, в залежності від ступеня подрібнення продукту, відповідний комплект ріжучого інструменту в послідовності вказаній на рис. 1 і затиснути затискному гайкою 20.
  • Перед монтажем перевірити опір ізоляції електром'ясорубки та струм витоку по ГОСТ 27570.0 і ГОСТ 27570.53. Опір ізоляції струмоведучих частин щодо приводу 1 а також між фазами в холодному стані повинен бути не менше 2 Ом а для електродвигуна - не менше 1 Ом.
  • Встановити опори 6.
УВАГА! При підключенні електром'ясорубки обов'язково враховувати фазування фазних і нульового проводів. Напрямок обертання шнека при натисканні кнопки 'ПУСК' повинен співпадати з напрямом стрілки зображеної на корпусі м'ясорубки (проти годинникової стрілки)!

При обертанні вала в протилежну сторону необхідно поміняти місцями фази обмотки ланцюга!
  • Кабель живлення 12 (3им-РБ) під'єднати до мережі живлення.
  • При підключенні електром'ясорубки до мережі живлення для захисту від перевантаження і струму короткого замикання використовувати автоматичний вимикач з номінальним струмом 4 А та УЗО з відключає диференціальним струмом 10 мА, підключені до мережі послідовно.
  • Первинний пуск.
  • Після установки ріжучого інструменту незалежно від комплекту необхідно відпустити на 0,3 - 0,5 обороту затискні гайку 20.
  • Натисканням кнопки 'ПУСК' 7 запустити електром'ясорубку і, прислухаючись до шуму працюючої м'ясорубки затягувати затискні гайку поки не з'явиться наростаючий шум роботи приводу 1. Це означає, що гайка затискні затягнута щільно і електром'ясорубка готова для використання.
  • Для набивання ковбас необхідно зняти комплект ріжучого інструменту і встановити на шнек 14 стопорну шайбу 21, Підтримувачі 22, насадку 23 і затягнути гайкою затискному 20 (рис. 1в).
УВАГА! Не допускається тривала робота електром'ясорубки на холостому ходу (без завантаження продукту) оскільки внаслідок сухого тертя комплект ріжучого інструменту виходить з ладу.

Роботу робити в наступному порядку:

  • ЗАБОРОНЕНО переробляти НЕ розморожений продукт!
  • м'ясо або рибу відокремити від кісток, нарізати на шматки масою не більше 100 грам,
  • видалити сполучні тканини і сухожилля, якщо вони не відокремлюються, то необхідно надрізати їх в декількох місцях для того щоб з них не утворювалися волокна, які при роботі можуть намотується на палець шнека і ножі. порушуючи режим нормальної роботи м'ясорубки,
  • підготовлений продукт завантажити в чашу 4 і подати до горловини м'ясорубки,
  • для проштовхування продукту використовувати товкач 11, який повинен знаходитися в отворі захисного бар'єру 5 і вийматися тільки при подачі наступної порції продукту
  • ЗАБОРОНЕНО проштовхувати продукт руками!
  • в разі зупинки двигуна, при переробці продукту, в результаті намотування волокон на ножі або через подачу великої порції продукту необхідно натисканням і утримуванням кнопки 'РЕВЕРС' 8 повернути частину продукту з м'ясорубки в горловину при цьому шнек 14 буде обертатися в протилежну сторону (за годинниковою стрілкою ),
  • щоб продовжити роботу необхідно знову натиснути кнопку 'ПУСК' 7,
  • кнопка 'СТОП' 9 використовується для екстреної зупинки або при закінченні роботи електром'ясорубки, при цьому блокується натиск кнопки
  • перед повторним пуском електром'ясорубки необхідно повернути натиск кнопки 'СТОП' 9 в напрямку стрілки зображеної на ній, при цьому натиск кнопки розблокується,
  • після закінчення роботи відключити автоматичний вимикач до якого підключена електром'ясорубка і провести санітарну обробку.

Послідовність проведення щоденної санітарної обробки:

  • вимкнути автоматичний вимикач,
  • відкрутити гайку затискні 20 і вийняти з м'ясорубки комплект ріжучого інструменту разом зі шнеком 14 використовуючи кпюч-знімач,
  • чашу 4 ретельно промити гарячою водою, попередньо підставивши під вихідний отвір м'ясорубки ємність для збору води, витерти насухо,
  • відкрутити втулки затискні 3 і зняти корпус м'ясорубки 2,
  • гайку затискні 20, стопорне кільце 21, комплект ріжучого інструменту, шнек 14, робочу камеру корпусу м'ясорубки 2 очистити від продукту переробки, промити гарячою водою і витерти чистою ганчіркою насухо,
  • комплект ріжучого інструменту змастити несолоним тваринним жиром, протерти поверхню облицювання приводу 1 вологою, а потім сухою ганчіркою.
Тип
вага, кг
Габаритні розміри, д / ш / в, мм
Напруга, В
Потужність, кВт
Продуктивність, кг / год
система ножів
функція терки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Теги: Електром'ясорубка промислова МІМ 300 Україна (380 В),Промислові м'ясорубки (професійні),електромеханічне обладнання

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.