Гриль контактний Stalgast Panini сімсот сорок дві тисячі тридцять одна | Купить Грилі контактні (притискні) по лучшей цене в Киеве и Украине

Гриль контактний Stalgast Panini сімсот сорок дві тисячі тридцять одна

TOP!
  • Наявність:  На складі
  • Модель:  В110-Гриль контактный Stalgast Panini 742031
Характеристики
  • Тип
  • Кількість постів, шт.
  • Напруга, В
  • Потужність, кВт
дивитись всі

10 825 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



Електричний контактний гриль Stalgast Panini сімсот сорок дві тисячі тридцять одна використовується для смаження м'яса, риби, сосисок, яєць, млинців та інших продуктів харчування в кафе, барах, шашличних, фаст-фудах. Робоча поверхня - рифлена.
 
Оснащений терморегулятором, який дозволяє плавно регулювати температуру нагрівання гофрованих пластин в діапазоні 50-300ºС. За рахунок двостороннього нагрівання значно прискорюється час приготування, зменшуються втрати ваги на виході. Тиск верхньої робочої поверхні регулюється притискною пружиною, що забезпечує адаптацію до різної товщини продукту, який готується.
 
Гриль укомплектований знімним піддоном для збору зайвого жиру. Також в комплект включена щітка для легкого очищення апарату. Завдяки наявності світлового індикатора проводиться візуальний контроль роботи гриля.
 
Корпус виконаний з нержавіючої сталі, робочі поверхні виготовленні з чавуну з керамічним покриттям, ручки - з термостійкого матеріалу.
Тип
Кількість постів, шт.
Напруга, В
Потужність, кВт
Розмір робочої поверхні, мм
Тип поверхні

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
СУПУТНІ ТОВАРИ

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.