Стіл холодильний Polair TM2 pizza-G - призначений для організації робочої площі пиццайоло. Сучасна конструкція об'єднує повноцінний стіл і холодильну шафу. На міцної робочої поверхні можна нарізати інгредієнти на піцу, розгортати тісто ідеальної консистенції і товщини. У спеціальних камерах можна зберігати різні продукти і тестові заготовки.
Професійний холодильний стіл TM2pizza-G Полаір оснащений точним електронним терморегулятором. На блоці управління також можна задавати інші налаштування, контролювати і діагностувати роботу машини. Працює холодильна система в температурному діапазоні -2 ... + 10 ° C. Оптимальними умовами експлуатації є температура навколишнього середовища + 43 ° C.
Внутрішній об'єм обладнання становить 270 літрів. Загальна конструкція складається з 2-х відділень. У кожній камері можна зберігати продукти на двох полицях звичайного типу. На один рівень допускається навантаження в 30 кілограм.
Стіл холодильний для приготування піци Polair TM2 pizza-G оснащений динамічною системою охолодження. Це забезпечує рівномірний розподіл холодних хвиль повітря по всьому об'єму камер. Холодоагент типу R134a, безпечний для навколишнього середовища. Устаткування має автоматичну систему оттайкі за допомогою ТЕНів. Передбачено прихований випарник конденсату. Всі елементи модульної холодильної системи, розташовані в невеликому агрегатному відділенні. Високоефективний агрегат являє собою дворівневу конструкцію, повністю висувається для зручного обслуговування.
Технічні та конструктивні характеристики
Обшивка корпусу холодильного столу Полаір TM2 pizza-G всередині і зовні з нержавіючої сталі. Двоє дверей типу глухі, також з нержавіючої сталі. Стільниця товщиною 40 мм виконана з натурального граніту, відшліфованого особливим чином. Робоча поверхня дуже тверда, є оптимальною для використання в якості столу для виготовлення тіста і збірки піци. Стільниця з трьох сторін обмежена гранітними бортиками висотою 150 мм. Подібна конструкція дозволяє зручно розмістити на верхній робочій зоні охлаждаемую вітрину для топінгів (інгредієнтів), не займаючи багато простору і не заважаючи роботі пиццайоло.
Корпус зсередини цільнозаливний, монолітний. Не має порожнеч і зазорів між дверима. За рахунок цього можна використовувати весь простір холодильних камер для зберігання інгредієнтів. Товщина стінок корпусу 43 мм, що гарантує надійну термоізоляцію і герметичність. Устаткування забезпечує економію електрики, оскільки споживає не більше-350 Вт.
Устаткування виконано в стильному сучасному дизайні. Фронтальний край стільниці з радіусним вигином, немає зайвих виступів. Стійкі і міцні ніжки з нержавіючої сталі можна регулювати по необхідній висоті. Компактні розміри холодильної системи сприяють оптимізації роботи співробітників, підвищенню швидкості обслуговування відвідувачів. Це дуже важливо, оскільки в закладах фаст-фуду, піцеріях і інших точках торгівлі громадського харчування великий потік клієнтів.
Схема габаритних розмірів дводверного холодильного столу Polair TM2 pizza-G
Маркувальна таблиця умовних позначень столів Polair
Професійне холодильне обладнання розроблено в суворій відповідності з усіма технічними вимогами. Відповідає класу захисту IP24. Ефективно працює навіть при високих оточуючих температурах і підвищеній вологості. При цьому, забезпечує високу якість зберігання та постійну свіжість продуктів. Купивши холодильний стіл для приготування піци TM2 pizza-G виробництва Polair (Росія) Ви гарантовано забезпечите ефективну роботу співробітників Вашого закладу в довгостроковому періоді.
Каталог морозильного і холодильного устаткування з техпараметрам виробництва Polair (Полаір) 2016 рік