Холодильний стіл СХ 1200х600
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Холодильный стол СХ 1200х600
57 320 грн
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Холодильний стіл українського виробництва СХ 1200х600 - кухонне обладнання, яке служить нетривалого зберігання кулінарних виробів, харчових продуктів в холодильній камері. Стільниця даного обладнання використовується кухарями в процесі приготування і оформлення страв. Охолоджувана поверхня зберігає всі корисні якості продуктів і не впливає в кінцевому підсумку на смакові характеристики.
Працює цей пристрій в режимі + 2 ... + 8 градусів Цельсія. Для управління температурою використовується цифровий блок. Передбачено автоматичне розморожування. Відмінною особливістю холодильного обладнання є здатність роботи в жарких приміщеннях - до +42 ° С. Таку можливість забезпечує надійна холодоізоляції корпусу - товщина 60 мм. В агрегатах встановлені компресори АСС (Австрія) або Ambraco aspera (Словенія).
Для викладки продукції охолоджуваний бокс столу холодильного має гратчасту полицю з гратчастої перегородкою. Таке виконання гарантує відмінне рух повітря в камері. Виконання конструкції і внутрішніх компонентів дуже якісне. Робоча поверхня, полиця і внутрішнє оздоблення повністю зроблені з нержавіючої сталі. Ніжки встановлюються по висоті, що дозволяє надійно встановити стіл холодильний навіть на нерівній поверхні. Двері розсувні, двостулкові.
Технічні дані холодильного столу СХ 1200х600:
- Обсяг: 173 л
- Дводверний.
- Діапазон ° t: + 2 + 8 ° С.
- Електронний пульт.
- Агрегат: АСС (Австрія) або Ambraco aspera (Словенія).
- Габарити (д / ш / в, мм): 1200x600х850
- Енергоспоживання: 0,25 кВт.
- Кількість полиць - 1 шт (можна встановити на 3 рівнях)
- Напруга: 230В.
- Вага: 90 кг.
Рекомендації по використанню
- Холодильний стіл слід наповнювати продуктами тільки коли він досягне необхідної температури, яка показана на дисплеї.
- Ніколи не вставляти в холодильний стіл теплі страви та рідини, а також неприкриті продукти харчування.
- Для зберігання продуктів і напоїв використовуйте ємності, які герметично закриваються, щоб зберегти аромат продуктів і уникнути змішування запахів в холодильному столі.
- Під час першого наповнення холодильного столу завжди слід відкривати і наповнювати тільки полку, щоб уникнути нестабільності приладу.
- Під час укладання продуктів в холодильній столі слід звертати увагу на те, щоб між внутрішніми стінками приладу і продуктами харчування було дотримано відповідне відстань з метою забезпечення вільної циркуляції повітря усередині приладу.
- З метою скорочення втрати холодного повітря двері / ящики слід відкривати на максимально короткий час. Крім того, їх не слід відкривати занадто часто.
- Щоб уникнути появи неприємних запахів в холодильному столі слід дотримуватися термінів придатності продуктів, які в ньому зберігаються.
- У разі раптового перерви в подачі електричного струму, якщо є така можливість, не слід відкривати двері і ящики, щоб уникнути втрати холодного повітря.
- Після перерви в подачі електричного струму або після вилучення вилки приладу з гнізда протягом принаймні 5 хвилин не підключати прилад до джерела живлення.
Проблема: стіл холодильний не працює, рішення.
Довжина, мм | |
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
Кількість дверей, шт. | |
Напруга, В | |
Обсяг, л | |
Потужність, кВт | |
Температурний режим, ° С |
Теги: Холодильний стіл СХ 1200х600,Холодильні столи,Холодильне обладнання
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?