Фаршемешалка Аірхот MME-20 - призначена для перемішування подрібненого м'яса до однорідної консистенції фаршу. Готовий продукт ідеально підходить для подальшого приготування ковбас, котлет, сосисок та інших м'ясних виробів. Пристрій значно знижує трудовитрати завдяки спец. механізму, підвищує загальну продуктивність закладу. Тому його часто купують харчові цеху, виробництва, супермаркети, магазини, а також ресторани, їдальні, бари, фаст-фуди, кафе.
Загальний обсяг професійної фаршемешалки Airhot MME-20 становить 20 літрів. Швидкість обертання ріжучих елементів досягає 45 оборотів в хвилину. Устаткування дозволяє перемішувати не тільки м'ясо, а й сир, овочеве рагу, рибний фарш, а також замішувати тісто. Продуктивність становить 22 кілограм. У процесі вимішування можна додавати спеції. Температурний режим роботи апарату складає 23 ° С.
ПРИНЦИП РОБОТИ
Перед використанням встановіть апарат для замішування фаршу на рівну стільницю або іншу тверду поверхню. Відкрийте кришку і переконайтеся в тому, що всі деталі чисті. Встановіть рукоятку і поверніть фіксуючу гайку до блокування.
Тільки потім завантажте в мішалку м'ясний фарш і необхідні спеції. Не рекомендується поміщати продукт менше зазначеного обсягу, оскільки це призведе до згортання м'яса. Тому краще завантажувати не менш 11-13 кілограм м'яса. Закрийте апарат кришкою. Це важливо, оскільки кришка захищає робочий оператор. Поверніть рукоятку і мясорехлітель почне вимішувати фарш. Ретельне перемішування забезпечують лопаті, що приводяться в рух двигуном. Далі машина буде працювати в автоматичному порядку. В результаті, Ви швидко і без зайвих рухів отримаєте відмінною однорідної консистенції фарш для приготування котлет, сардельок і т.д.
ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ
Лопатева фаршемешалка моделі MME-20 Airhot (Китай) виготовлена з харчової нержавіючої сталі. Міцність конструкції гарантує довгострокове використання. Загальні габарити складають 410/330/420 мм. Розмір двигуна - 465/320/490 мм. Після кожного сеансу роботи слід чистити пристрій за допомогою теплої води і м'якої губки. Але спочатку видаліть скребком (дерев'яної / пластикової) залишки м'яса, а в кінці висушіть всі елементи і протріть машину за допомогою спец. миючого засобу.
Складається мясорехлітель Airhot MME-20 з наступних компонентів:
- Блоку прямий зубчастої передачі, який забезпечує низький рівень шуму в процесі експлуатації
- Корпуси з нержавіючої сталі, покритим лаком стійким до високих температур
- Вентильованого потужного двигуна моделі FMExx
- Електроконтура, сполученим шнуром з мережею живлення. У контур включені елементи для зупинки, управління в реверсивному і прямому режимах.
Інструкція по експлуатації механічної фаршемешалки Airhot MME-20