Електрична м'ясорубка Pimak BКМ-12 - необхідне обладнання для подрібнення риби, овочів, м'яса та інших продуктів. Ефективно використовується на промислових підприємствах, в закладах громадського харчування (ресторанах, закусочних, барах, їдальнях, кафе).
Професійна новаторська м'ясорубка BКМ-12 Pimak управляється механічно. Перемелювання продукцію здійснюється за допомогою вентильованого двигуна. Протягом години переробляється до 100 кг їжі. Редукційне пристрій з вузлом в масляному резервуарі і зубчастої передачею. Косозубая відшліфована передача забезпечує високотемпературну обробку. Апарат забезпечений оптимальною кількістю мастила для ефективної роботи, рівень якого в процесі користування не зменшується.
Експлуатація та установка м'ясорубки BКМ 12 PIMAK
Устаткування встановлюється на тверду, чисту поверхню. Робоча зона не повинна піддаватися впливу природних факторів (прямих променів сонця, дощу та ін.). Техніка встановлюється на допустима відстань від електромережі. Кабель не повинен провисати, стикатися з абразивними або гарячими поверхнями.
Перед підключенням пристрою переконайтеся, що дані на табличці з технічною інформацією (над вимикачем) збігаються з параметрами місцевої електромережі. Перевірте збіг вилки кабелю з розеткою. Не рекомендується використовувати подовжувачі, адаптери. Навантаження на кабель повинна бути дотримана відповідно до технічних вимог, що не перевищувати допустиму норму.
При включенні м'ясорубки, мотор повинен обертатися в напрямку вказівної червоною стрілки. В іншому випадку потрібно розібрати вилку і поміняти місцями фази. Перед початком збирання відключіть машину від мережі живлення. Переконайтеся, що лезо ножа звернено до перфорованого диска. Зберіть робочі деталі відповідно до інструкції по експлуатації і закріпіть все за допомогою гвинта.
Інструкція електричної промислової м'ясорубки Pimak BКМ-12 (Туреччина)
Якщо Ви вперше вмикаєте апарат потрібно промити деталі теплою водою. Виберіть відповідний перфорований диск. Перед початком роботи перевірте всі з'єднання і робочі елементи, особливо лезо. Підключіть машину до джерела живлення і натисніть на вмикач. Не можна переміщати підключений пристрій. Для зручності можна використовувати проштовхувач м'яса (прес).
Слідкуйте за тим, щоб сторонні матеріали або предмети не потрапляли під поверхню або всередину м'ясорубки. Рівень виробленого шуму при роботі агрегату не перевищує допустимий ступінь в 70 Дб. Виробники рекомендують вимикати машину після кожних 20-25 хвилин роботи під уникнення перевантаження.
Технічні характеристики промислової м'ясорубки PIMAK (Пімак) BКМ12
Корпус, що збирає ємність і рушійна вісь м'ясорубки з нержавіючої сталі. Установка виготовлена з алюмінієвого сплаву високої якості. Гвинт і горловина виконані з обробленого харчового чавуну. Робочі деталі (ніж і решітки) зроблені з нержавіючої сталі. Розміри решіток - 4,5 мм і 6 мм. Техніка відповідає всім ЄС стандартам.
Устаткування компактне, просте і безпечне у використанні. Усередині установки розташована низьковольтна панель безпеки (мікровимикач). Це перешкоджає мимовільному включенню агрегату після раптової зупинки харчування електромережі.
Конструкція м'ясорубки pimak vkm-12
1 - корпус
2 - фіксатор мясорубочной системи
3 - ручка для перенесення
4 - кнопка вкл. / Викл.
5 - лоток для завантаження продуктів
6 - горловина
7 - прес
8 - шнек
9 - штифт
10 - ніж
11 - сітка
12 - маховик
Догляд та очищення м'ясорубки електричної моделі pimak vkm-12
На початку чистки відключіть апарат від електричної мережі. Після завершення циклу переробки продуктів, протріть поверхню м'ясорубки вологою тканиною. Потім слід зняти насадки. Промийте їх спеціальною рідиною для миття кухонного начиння або в мильній воді. Поставте сушиться в чисте місце.
Ніколи не занурюйте обладнання у воду або різні рідини, не мийте в посудомийній машині. Також не рекомендується використовувати для очищення речовини, які можуть пошкодити поверхню техніки.