Професійна м'ясорубка Pimak BKM-22 S - необхідне обладнання для охолодження / подрібнення риби, овочів, м'яса, інших продуктів на промислових підприємствах, в закладах громадського харчування.
Електрична м'ясорубка управляється механічно. Перемелювання продукцію здійснюється за допомогою вентильованого двигуна. Протягом години переробляється до 400 кг їжі. Редукційне пристрій з вузлом в масляному резервуарі і зубчастої передачею. Косозубая відшліфована передача забезпечує високотемпературну обробку.
Новаторська м'ясорубка BKM-22 S Pimak оснащена системою охолодження з термоелектричним модулем. Охолодження здійснюється в горловині для виходу і подачі. Не потрібно огляду фахівців з холодильного обладнання. Газ і компресор відсутні. У комплект входить термометр контролю. Апарат забезпечений оптимальною кількістю мастила для ефективної роботи, рівень якого в процесі користування не зменшується.
Установка і експлуатація м'ясорубки BKM-22 S Pimak
Устаткування встановлюється на тверду, чисту поверхню. Робоча зона не повинна піддаватися впливу природних факторів (прямих променів сонця, дощу та ін.). Техніка встановлюється на допустима відстань від електромережі. Кабель не повинен провисати, стикатися з абразивними або гарячими поверхнями.
Перед підключення пристрою переконайтеся, що дані на табличці з технічною інформацією (над вимикачем) збігаються з параметрами місцевої електричної мережі. Перевірте збіг вилки кабелю з розеткою. Не рекомендується використовувати подовжувачі, адаптери. Навантаження на кабель повинна бути дотримана відповідно до технічних вимог, що не перевищувати допустиму норму.
При включенні м'ясорубки, мотор повинен обертатися в напрямку вказівної червоною стрілки. В іншому випадку потрібно розібрати вилку і поміняти місцями фази. Перед початком збирання відключіть машину від мережі живлення. Переконайтеся, що лезо ножа звернено до перфорованого диска. Зберіть всі робочі деталі відповідно до техпаспортом і закріпіть все за допомогою гвинта.
Інструкція промислової професійної м'ясорубки Pimak BKM-22 S
Якщо Ви вперше вмикаєте апарат потрібно промити деталі теплою водою. Виберіть відповідний перфорований диск. Перед початком роботи перевірте всі з'єднання і робочі елементи, особливо лезо. Підключіть машину до джерела живлення і натисніть на вмикач. Не можна переміщати підключений пристрій. Для зручності можна використовувати проштовхувач м'яса (прес).
Слідкуйте за тим, щоб сторонні матеріали або предмети не потрапляли під поверхню або всередину м'ясорубки. Рівень виробленого шуму при роботі агрегату не перевищує допустимий ступінь в 70 Дб. Виробники рекомендують вимикати машину після кожних 20-25 хвилин роботи під уникнення перевантаження.
Конструктивні характеристики промислової м'ясорубки Pimak (Пімак) BKM-22 S
Корпус, що збирає ємність і рушійна вісь м'ясорубки з нержавіючої сталі марки 18/8. Установка виготовлена з алюмінієвого сплаву високої якості. Гвинт і горловина виконані з обробленого харчового чавуну. Робочі деталі, ніж і решітки, зроблені з нержавіючої сталі. Техніка відповідає всім ЄС стандартам.
Устаткування просте і безпечне у використанні. Усередині установки розташована низьковольтна панель безпеки (кнопки виключення / в ключения, мікровимикач). Це перешкоджає мимовільному включенню агрегату після раптової зупинки харчування електромережі.
Технічні особливості:
- Виробник - Pimak (Туреччина)
- Продуктивність - 400 кг за годину
- Функція терки - відсутня
- Система ножів - 1 / 2унгера
- Грати розміром - 4,5 мм і 6 мм
- Напруга - 380 В
- Вага м'ясорубки - 90 кг
- Потужність - 1,5 кВт
- Габаритні розміри - 310/680/480 мм
Догляд та очищення м'ясорубки електричної моделі pimak bkm-22 s
На початку чистки відключіть апарат від електричної мережі. Після завершення циклу переробки продуктів, протріть поверхню м'ясорубки вологою тканиною. Потім слід зняти насадки. Промийте їх спеціальною рідиною для миття кухонного начиння або в мильній воді. Поставте сушиться в чисте місце.
Ніколи не занурюйте обладнання у воду або різні рідини, не мийте в посудомийній машині. Також не рекомендується використовувати для очищення речовини, які можуть пошкодити поверхню техніки.