М'ясорубка Everest TC 12E | Купити Промислові м'ясорубки (професійні) за найкращою ціною в Києві і Україні

М'ясорубка Everest TC 12E

  • Наявність:  На складі
  • Модель:  В110-Мясорубка Everest TC 12E
Характеристики
  • Тип
  • вага, кг
  • Габаритні розміри, д / ш / в, мм
  • Напруга, В
дивитись всі

21 310 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



Компанія Everest (Еверест) є одним з лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. М'ясорубка Everest 12E настільного типу використовується для отримання фаршу необхідної консистенції з будь-якого виду м'яса на невеликих підприємств, в їдальнях, піцерій і м'ясних павільйонах, а також відмінно підійде для домашнього використання. Машина не призначена для подрібнення або розмелювання хліба, фруктів, овочів, продуктів, які містять кістки і свіжоморожених продуктів. М'ясорубка відрізняється сучасним дизайном, а також має міцну конструкцію і зносостійкі внутрішні компоненти, що обумовлює тривалий термін бездоганної роботи.
 
Пристрій складається з вентильованого електродвигуна, який розташований всередині алюмінієвого корпусу і сполучений з редуктором. Останній надає руху гвинтовий механізм подачі, за допомогою якого м'ясо передається в ріжучий блок м'ясорубки. Ріжучий блок Enterprise складається з ножів і перфорованого диска. У даній системі ножі приводяться в обертання і зупиняються архімедовим гвинтом. Ножі знаходяться в безпосередньому контакті з перфорованим диском, укріпленому на передній частині провідної труби, і притискаються з іншого боку кріпильним маховиком. Є різні перфоровані диски, що відрізняються розмірами отворів, в залежності від бажаної зернистості кінцевого продукту.
 
М'ясо поміщається в завантажувальну воронку і за допомогою толкушкой вводиться в шийку м'ясорубки, просуваючись при цьому у напрямку до архимедову гвинта. Гвинт переміщує м'ясо по спіралеподібні каналу до ножів для подрібнення і потім видавлює його через перфоровану диск.
 
У м'ясорубці застосована система електрозапуска, що представляє собою подвійну кнопку, одна сторона якої включає (зелена кнопка), а інша сторона - вимикає (червона кнопка) пристрій. В процесі роботи м'ясорубки кнопка горить білим світлом. Така система була розроблена для того, щоб в разі аварії або обриву мережевого шнура обертання м'ясорубки блокувалося.
 
Всі захисні пристосування і запобіжники, зокрема електричних механізмів, виконані відповідно до діючих норм. Корпус м'ясорубки виконаний з полірованого алюмінію, бункер, лоток для м'яса і ріжучий вузол - з харчової нержавіючої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок в продукти. Самозатачивающиеся ножі від компанії Salvinox 'Enterprise System' (шнек, ножі 1/2 унгер, звичайний ніж), решітка з діаметром горловини 6мм, і діаметром отворів - 3,5 мм забезпечують ідеальну різання. Контактують з продуктами і змінні деталі легко розбираються для належного очищення. Практично безшумний двигун з редуктором в масляній ванні не потребує обслуговування і гарантує довгий термін служби.
 
Інструкція по застосуванню м'ясорубки:

- розмістіть чашу з нержавіючої сталі на виході (під подрібнювальної групою деталей) для збору рубаного м'яса.

- включіть м'ясорубку.

- завантажте в воронку м'ясо і за допомогою толкушкой вводите його в шийку м'ясорубки, підштовхуючи в напрямку архимедова гвинта. Щоб уникнути зайвого пресування м'яса просувайте його до завантажувального шийки повільно і послідовно.



Не допускайте, щоб м'ясорубка працювала вхолосту, тобто без завантаження м'ясом. В цьому випадку відбувається перегрів ножів і диска через тиск з боку маховика і відсутності при цьому мастила, яка забезпечувалася м'ясом, що може призвести до подальшого зносу або поломки деталей м'ясорубки.
 
Чистити м'ясорубку потрібно виключно водою з миючим засобом для посуду. Після цього ретельно прополощіть її чистою водою і просушіть за допомогою тканини або губки. М'ясорубку не можна підставляти під прямі струменя води. Чи не кладіть її прямо в раковину або під кран, так як це може привести до пошкодження електричних деталей коротким замиканням. Змийте всі залишки м'яса і продовжуйте миття окремих частин м'ясорубки, як описано вище.


Щоб уникнути деформування деталей, що не ударяйте їх і не складайте один на одного. Для дезінфекції м'ясорубки потримайте всі частини пристрою, за винятком двигуна, в 3% розчині хлориду натрію, а потім сполосніть в теплій воді і висушіть.
Тип
вага, кг
Габаритні розміри, д / ш / в, мм
Напруга, В
Потужність, кВт
Продуктивність, кг / год
система ножів
функція терки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
СУПУТНІ ТОВАРИ

Теги: М'ясорубка Everest TC 12E,Промислові м'ясорубки (професійні),електромеханічне обладнання

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.