Мясорубка LILOMA TC 12 HD
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Мясорубка LILOMA TC 12 HD
Мінімальне замовлення від 450 грн.
М'ясорубка має функцію реверсу (система зворотного прокрутки), що дозволяє позбутися від жив, намоталися на шнек і ускладнюють роботу апарату, шляхом повторної переробки або видалення продукту з м'ясорубки. Вентильований двигун забезпечує безперервну багатогодинну роботу, а спеціальний захист від перевантажень запобігає перегріванню системи. Мясорубка легко розбирається, що спрощує її очищення і обслуговування.
У комплектацію м'ясорубки входять ніж, 2-е решітки з нержавіючої сталі розміром 5 і 8 мм. Такий нaбop peжyщіx peшeтoк пoзвoліт пpігoтoвіть фapш для самих paзлічниx іздeлій з мяca, включaя гaмбypгepи, тeфтeлі, coycи з мяca, cocіcкі і т.д.
М'ясорубки LILOMA повністю відповідають нормам і стандартам гігієни і безпеки CE і ETL.
Інструкція по застосуванню м'ясорубки:
- розмістіть чашу з нержавіючої сталі на виході (під подрібнювальної групою деталей) для збору рубаного м'яса.
- включіть м'ясорубку.
- завантажте в воронку м'ясо і за допомогою толкушкой вводите його в шийку м'ясорубки, підштовхуючи в напрямку архимедова гвинта. Щоб уникнути зайвого пресування м'яса просувайте його до завантажувального шийки повільно і послідовно.
Не допускайте, щоб м'ясорубка працювала вхолосту, тобто без завантаження м'ясом. В цьому випадку відбувається перегрів ножів і диска через тиск з боку маховика і відсутності при цьому мастила, яка забезпечувалася м'ясом, що може призвести до подальшого зносу або поломки деталей м'ясорубки.
Чистити м'ясорубку потрібно виключно водою з миючим засобом для посуду. Після цього ретельно прополощіть її чистою водою і просушіть за допомогою тканини або губки. М'ясорубку не можна підставляти під прямі струменя води. Чи не кладіть її прямо в раковину або під кран, так як це може привести до пошкодження електричних деталей коротким замиканням. Змийте всі залишки м'яса і продовжуйте миття окремих частин м'ясорубки, як описано вище.
Щоб уникнути деформування деталей, що не ударяйте їх і не складайте один на одного. Для дезінфекції м'ясорубки потримайте всі частини пристрою, за винятком двигуна, в 3% розчині хлориду натрію, а потім сполосніть в теплій воді і висушіть.
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
Напруга, В | |
Потужність, кВт | |
Продуктивність, кг / год | |
система ножів | |
функція терки |
Теги: Мясорубка LILOMA TC 12 HD,Промислові м'ясорубки (професійні),електромеханічне обладнання
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?