Мясорубка професійна Торгмаш МІМ-350 | Купити Промислові м'ясорубки (професійні) за найкращою ціною в Києві і Україні

Мясорубка професійна Торгмаш МІМ-350

TOP!
  • Наявність:  В наличии
  • Модель:  +В151-Мясорубка профессиональная Торгмаш МИМ-350
Характеристики
  • Тип
  • вага, кг
  • Габаритні розміри, д / ш / в, мм
  • Напруга, В
дивитись всі

0 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   


Мясорубка професійна Торгмаш МІМ-350 з підключенням до трифазної мережі є модернізованою моделлю МІМ-300 з поліпшеним дизайном, виробничими характеристиками і більш потужним двигуном, призначена для переробки м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубка проводиться відповідно до вимог стандарту СТБ ISO 9001-2009 та директив Євросоюзу, має сертифікати відповідності Білорусії і Росії, Сертифікат на знак безпеки В, посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію і ін.


Полегшена конструкція рами і оптимальне число необхідних деталей, забезпечує зручне і просте використання м'ясорубки. Управління розташоване на бічній стороні машини. Кнопка 'Реверс' дозволяє повернути м`ясопродукт або інший продукт переробки в завантажувальну горловину і знову його перекрутити або зовсім витягти з м'ясорубки без розбору ріжучого вузла. Вентильований трифазний двигун, встановлений в м'ясорубці, забезпечує багатогодинну безперебійну роботу апарату, а черв'ячний редуктор гарантує плавну, безшумну роботу і переробку самого жилавого і жорсткого м'яса.


У м'ясорубці застосовується система змінних ножів унгер або ½ унгер, за допомогою якої можливо підібрати найбільш оптимальний варіант для отримання фаршу різного ступеня подрібнення. За годину м'ясорубка здатна переробити до 350 кг м'яса, і 100 кг - при повторному подрібненні котлетної маси. При цьому, практична продуктивність даного обладнання багато в чому залежить від швидкості подачі продукту (порізаного шматочками) до шнек, сорти переробляється м'яса, якості заточки інструменту.


Незнімний запобіжник над завантажувальним отвором виключає можливість травми обслуговуючого персоналу. Мясорубка виготовляється з облицюванням з нержавіючої сталі. У комплект йдуть 2 ножові решітки 5 і 9 мм, 2 ножі (підрізної і двосторонній). Продуктивність, кг / год: 350. Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси, кг / год: 100. Частота обертання шнека, об / хв: 185


Параметри решіток:



Найменування параметру значення
1 * 2 3
1 Зовнішній діаметр, мм 82 82 82
3 Діаметр отвору, мм 3 5 9
4 Кількість отворів, шт. 217 90 30


* - поставляється по додатковому замовленню.



Схема м'ясорубки МІМ-350:

width =



1 Толкач, 2 Власне м'ясорубка. Привід: 3 Вал приводний, 4 Фланець, 5 Облицювання, 6 Рама, 7 Зажим заземлення, 8- Черв'ячний редуктор, 9 Електродвигун, 10 Кнопка «ПУСК», 11- Кнопка «СТОП», 12- Кнопка «РЕВЕРС», 13- Чаша з запобіжником, 14- Зажим, 15- Опора, 16- Блок затискачів, 17- Індикатор «МЕРЕЖА».


На передній частині корпусу м'ясорубки розташована зовнішня різьба, на яку нагвинчують гайка затискна, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Кріплення корпусу, проводиться різьбовими зажимами. Над завантажувальним отвором розміщений незнімний запобіжник, який дозволяє виключити можливість потрапляння руки обслуговуючого персоналу до шнека м'ясорубки.
Переробляється продукт з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем до обертається шнек. Захоплюється шнеком продукт проходить послідовно через набір ріжучих інструментів.


Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.





width =width =
1-Шпонка, 2-Шнек, 3-Ніж підрізної, 4-Ніж двосторонній, 5-Решітка з отворами 9мм, 6-Решітка з отворами 5 мм, 7-Кільце завзяте, 8-Гайка затискна.


Правила експлуатації професійної електричної м'ясорубки МІМ-350


Перед включенням машини необхідно переконатися, що корпус м'ясорубки надійно закріплений, а затискна гайка не затягнуті. Після перевірки занулення і включення електродвигуна, слід загвинтити гайку до незначного посилення шуму. М'ясо або риба, попередньо нарізані шматочками масою 50-200 г. і звільнені від кісток, сухожиль і плівок, проштовхують дерев'яним штовхачем в завантажувальну горловину. При цьому забороняється притискати продукт сильно до шнек, так як це може викликати перевантаження і псування електродвигуна. Подача м'яса повинна бути рівномірною, без великих зусиль. При тривалій роботі м'ясорубку треба періодично зупиняти, а ножі та решітки очищати від сухожиль.



Забороняється допускати, щоб м'ясорубка працювала вхолосту, так як це прискорює знос ножів і решіток машини. Не рекомендується подрібнювати в м'ясорубці сухарі, цукор або сіль, так як ці продукти призводять до швидкого зношування і затуплення робочих органів. Не можна працювати з м'ясорубкою без запобіжного кільця і залишати під час роботи без нагляду.



Після закінчення роботи машину вимикають і розбирають. Для вилучення шнека, ножів і решіток з робочої камери м'ясорубки використовують спеціальний гачок. Всі деталі очищають від залишків фаршу, промивають гарячою водою і просушують. Після просушування шнек, ніж, решітки та робочу камеру змащують несолоним харчовим жиром.



При складанні особливу увагу приділяється правильній установці робочих органів, ножів і решіток, так як, в іншому випадку, машина працювати не буде, і це призведе до виходу її з ладу. Треба пам'ятати, що якщо затягнута затискна гайка, то ножі занадто сильно притискаються до грат, і в процесі роботи в результаті тертя металу об метал вони нагріваються і виходять з ладу. Слабо загвинчувати затискну гайку небажано, так як в цьому випадку між ножем і гратами утворюється зазор, і рубка м'яса відбувається неякісно. Різко знижується якість і продуктивність м'ясорубки.



Одне з основних умов хорошої роботи м'ясорубки - правильно заточені і встановлені ножі та решітки в робочій камері машини. Тому ножі та решітки в міру необхідності повинні затягуватися або замінюватися на нові.
Тип
вага, кг
Габаритні розміри, д / ш / в, мм
Напруга, В
Потужність, кВт
Продуктивність, кг / год
система ножів
функція терки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Теги: Мясорубка професійна Торгмаш МІМ-350,Промислові м'ясорубки (професійні),електромеханічне обладнання

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.