Електросупніца BERG 8л
Електросупніца BERG 8л - це техніка, високо оцінена безліччю рестораторів. Традиційно перші страви готувалися в керамічних супницах - овальних ємностях з ручками і кришками. Пізніше дизайн цих пристосувань став більш різноманітними - з'являлися прямокутні, круглі і навіть фігурні вироби, але технічні можливості цього обладнання залишалися колишніми.
Ситуація змінилася з появою електричних супниць, які ще називають мармитах перших страв. Вони призначені не тільки для зберігання і розливу рідких страв, а й для підтримки необхідної температури їжі протягом тривалого часу. При цьому страви не втрачають своїх смакових якостей. Електросупніца може використовуватися як самостійне обладнання або як частина ліній роздачі на підприємствах самообслуговування. Найбільш відоме місце застосування мармітів перших страв - «шведські столи».
переваги:
можливість зберігати їжу гарячою і подавати її клієнту відразу ж після замовлення, що скорочує час очікування і збільшує пропускну здатність закладу громадського харчування;
можливість зручно зберігати страви різних категорій: супи, борщі, бульйони, пюре, каші, компоти, солодкі супи і т.д .;
стильний і сучасний дизайн, компактні розміри;
пожежна безпека і простота в експлуатації: робота з електросупніци не вимагає спеціальних умінь і навичок, а догляд за обладнанням здійснюється максимально просто - оператору досить почистити чашу і вимити корпус.
Ситуація змінилася з появою електричних супниць, які ще називають мармитах перших страв. Вони призначені не тільки для зберігання і розливу рідких страв, а й для підтримки необхідної температури їжі протягом тривалого часу. При цьому страви не втрачають своїх смакових якостей. Електросупніца може використовуватися як самостійне обладнання або як частина ліній роздачі на підприємствах самообслуговування. Найбільш відоме місце застосування мармітів перших страв - «шведські столи».
переваги:
можливість зберігати їжу гарячою і подавати її клієнту відразу ж після замовлення, що скорочує час очікування і збільшує пропускну здатність закладу громадського харчування;
можливість зручно зберігати страви різних категорій: супи, борщі, бульйони, пюре, каші, компоти, солодкі супи і т.д .;
стильний і сучасний дизайн, компактні розміри;
пожежна безпека і простота в експлуатації: робота з електросупніци не вимагає спеціальних умінь і навичок, а догляд за обладнанням здійснюється максимально просто - оператору досить почистити чашу і вимити корпус.
вид обладнання | |
Гарантійний термін | |
Джерело живлення | |
матеріал | |
Номінальна напруга | |
Номінальна споживана потужність | |
призначення | |
форма |
Теги: Устаткування для ресторанів berg,Технологічне
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?