Піч для піци 2 камери Frosty F11
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Печь для пиццы 2 камеры Frosty F11
28 090 грн
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Двокамерна електрична піч для піци Frosty F11 використовується для професійної випічки свіжої та замороженої піци, пирогів, запіканки, хліба в піцеріях, фаст-фудах, ресторанах. Дане обладнання дозволяє максимально близько наблизитися до старовинною технологією приготування піци в печах з каменю. Завдяки керамічному поду, який акумулює тепло по всій камері, досягається максимальна позначка нагріву, при цьому волога з тіста випаровується, створюючи хрустку скоринку. Діаметр одного пласта для випічки становить 34 см. Залежно від типу, піца буде готуватися приблизно 5-10 хвилин. Продуктивність орієнтовно дорівнює 8 піц / год.
Управління відбувається за допомогою механічної панелі. Скляні загартовані подвійні дверцята і внутрішнє освітлення дають можливість повністю контролювати процес готування. За допомогою чотирьох виносних термостатів температуру всередині камер можна довести до +350 ° C. Для правильного приготування піци, не рекомендується перевищувати максимальну температуру, щоб уникнути підгоряння піци або забезпечити її запікання всередині.
Корпус виготовлений з пофарбованої сталі, фасад і внутрішня камера виконані з харчової нержавіючої сталі. Устаткування нагрівається під час випічки і залишається теплим ще деякий час після. Намагайтеся не торкатися нагрівальних елементів всередині приладу, після використання обладнання.
схема:
Рекомендується піч піцу на паперових дисках, які підходять для високих температур (завжди перевіряти в інструкції) і відповідають розмірам піци. Якщо не допускати контакту продуктів з вогнетривким каменем, камінь буде приносити користь, отже, забезпечить більш тривалий термін служби і чистоту печі. Уникайте використовувати папір більшого, ніж піца розміру, так як залишкова папір буде чорніти, і давати неприємний запах під час випічки. Не допускайте попадання борошна на вогнетривкий камінь, так як від цього може виникнути дим і навіть пожежа.
Рекомендується піч піцу на паперових дисках, які підходять для високих температур (завжди перевіряти в інструкції) і відповідають розмірам піци. Якщо не допускати контакту продуктів з вогнетривким каменем, камінь буде приносити користь, отже, забезпечить більш тривалий термін служби і чистоту печі. Уникайте використовувати папір більшого, ніж піца розміру, так як залишкова папір буде чорніти, і давати неприємний запах під час випічки. Не допускайте попадання борошна на вогнетривкий камінь, так як від цього може виникнути дим і навіть пожежа.
Інструкція по експлуатації печі для піци Frosty F11
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
К-ть секцій | |
Напруга, В | |
Потужність, кВт | |
Розмір внутрішньої камери, мм | |
Температура, ° C | |
Тип підключення |
Теги: Піч для піци 2 камери Frosty F11,Печі для піци,Теплове обладнання
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?