Електрична конвекційна піч Інтеко ДН 43 - призначена для приготування кондитерської випічки і хлібобулочних виробів. Ви можете ефективно використовувати це обладнання в ресторанах, міні-пекарні, невеликих бістро, закусочних, буфетах, на виїзних торгових точках і т.д.
Професійна конвекційна піч має ручну панель управління з дуже зручною рукояткою. Опис панелі управління дивіться на картинці нижче.
Також є вбудована внутрішня підсвічування і таймер зі звуковим повідомленням припинення циклу випікання. Конвекційна піч виготовлена повністю з нержавіючої сталі, що забезпечує високу безпеку при використанні. Надійна конструкція, жаропрочное і загартоване внутрішнє і зовнішнє скло дозволяють успішно використовувати обладнання навіть в інтенсивних умовах роботи. Є чотири дека розміром 435 * 330 мм. За годину можна випекти до 18 кг дрібноштучних виробів.
Конвекційна піч обладнана двома потужними високооборотних вентилятора з реверсом обертання. Спеціальна конструкція дозволяє рівномірно розподіляти гаряче повітря по камері. Це забезпечує швидкість і рівномірність приготування виробів. Найбільша потужність конвекції досягається за дуже невелику кількість часу.
Конвекційна піч марки Інтеко ДН 43 має два нагрівальних елемента, їх загальна потужність складає 2,66 кВт. Аналоговий термостат з діапазоном температур 50-290 ° С.
Піч конвекційна не вимагає спеціальних умов експлуатації і не займає багато робочої площі. Більш детальну інформацію про використання обладнання Ви можете прочитати в інструкції.
Інструкція конвекционной печі Інтеко ДН 43
Технічні характеристики:
• Кількість листів - 4
• Розмір листів - 435 * 330 мм
• Відстань між кожним листом - 75 мм
• Температурний діапазон - 50-290 ° С
• Потужність - 2,66 кВт
• Напруга - 220/50 В / Гц
• Маса - 35 кг
• Розмір духової шафи - 455/410/360 мм
• Габаритні розміри конвекционной печі - 595/605/590 мм
Креслення електричної конвекционной печі Інтеко ДН 43
Купити конвекційну піч для випікання означає забезпечити своїм співробітникам надійну, швидку і безпечну роботу на довгі роки. В результаті, підвищиться рівень продуктивності Вашого закладу і потік клієнтів.