Піч мікрохвильова Hendi двісті вісімдесят одна тисяча чотиреста сорок чотири | Купити Професійні мікрохвильові печі за найкращою ціною в Києві і Україні

Піч мікрохвильова Hendi двісті вісімдесят одна тисяча чотиреста сорок чотири

TOP!
  • Наявність:  На складі
  • Модель:  В110-Печь микроволновая Hendi 281444
Характеристики
  • Тип
  • вага, кг
  • Габаритні розміри, д / ш / в, мм
  • Кількість режимів потужності, шт.
дивитись всі

19 319 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



Мікрохвильова піч Hendi двісті вісімдесят одна тисяча чотиреста сорок чотири - високоякісне обладнання виробництва Нідерландів, дуже поширене у використанні невеликих закладів громадського харчування, їдальнях, фаст-фудах, кафе. Використовується для приготування практично всіх продуктів, розігріву страв, напівфабрикатів, харчових заготовок. Процес приготування здійснюється за рахунок впливу радіохвиль на полярні молекули продуктів, що скорочує витрачається час. Процес обслуговування значно прискорюється, що дуже важливо в години пік.
Піч мікрохвильова Hendi (Хенді) 281444 має електронний блок управління, що складається з 10 цифрових кнопок. Запуск програм здійснюється простим натисканням необхідної клавіші. Передбачено 20 програм по три кроки. Внутрішній об'єм складає 25 літрів. Устаткування оптимально підходить для тарілок діаметром до 320 мм, відповідає гастроємності GN 1/2. Приготування їжі або рідин в закритих контейнерах забороняється, оскільки така ємність може вибухнути.
Потужність апарату досягає 1500 Вт, корисна мощность 1000 Вт. Передбачена можливість регулювання необхідного рівня потужності. На панелі управління також можна задавати час готування. Є вбудований обертається магнетрон, що забезпечує рівномірний розподіл енергії всередині камери.
Перед підключенням професійної мікрохвильової печі +281444 Hendi переконайтеся, що шнур не контактує з гарячими елементами. Встановіть на рівну поверхню. Очистіть внутрішню частину приладу та його компоненти теплою водою і м'якою тканиною. Для оптимальної вентиляції дотримуйтесь відстані навколо пристрою 10 см. Не рекомендується класти що-небудь поверх устаткування.
Професійна мікрохвильова піч для фаст фуду надійно екранована, не випромінює електромагнітних хвиль. Передбачена внутрішнє освітлення, що дозволяє контролювати процес готування, не відкриваючи зайвий раз дверцята. Закінчення кожного сеансу приготування супроводжується звуковим сигналом для безпеки використання.
Внутрішня обшивка і корпус мікрохвильовій печі моделі 281444 Hendi з нержавіючої сталі. Спеціальна конструкція дозволяє використовувати апарат навіть в інтенсивних умовах. Дверцята - прозора. Внутрішня камера розміром 327x346x200 мм.
Устаткування просте в обслуговуванні і саночисткою. Перед миттям, потрібно відключити апарат. Зовні протерти вологою тканиною. Не рекомендується при чищенні використовувати абразивні засоби або гострі предмети. Регулярно потрібно мити дно і поворотний механізм печі, щоб уникнути дивні шуми і інші проблеми.
Інструкція печі мікрохвильовій Hendi 281406
width = width =
Тип
вага, кг
Габаритні розміри, д / ш / в, мм
Кількість режимів потужності, шт.
Напруга, В
Обсяг, л
Потужність, кВт
Тип управління
функція гриля

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Теги: Піч мікрохвильова Hendi двісті вісімдесят одна тисяча чотиреста сорок чотири,Професійні мікрохвильові печі,Устаткування для вуличної торгівлі та фаст-фуду

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.