Піч пароконвекційна Unox XEFT06EUELRV відноситься до професійних пароконвектоматів як для приготування випічки, так і гастрономії для ресторанів і готельно-ресторанних комплексів, барів і кафе, піцерій і фаст-фудів від відомої італійської компанії UNOX, яка користується сьогодні великим попитом в області техніки і відноситься до визнаним брендам.
Пароконвектомат Unox XEFT06EUELRV відповідає найбільш суворим вимогам, які пред'являють до професійного теплообладнання завдяки оптимізації процесу приготування страв, зменшення теплорассеіванія і підвищенню ефективності теплопередачі за допомогою впровадження найновіших технологій фірмою UNOX з використанням останніх розробок в сфері харчування.
Пароконвекційну піч Unox XEFT06EUELRV відрізняється зручністю та простотою в експлуатації, економічність, ефективність, висока функціональність, помірна ціна.
параметри
- Розмір і кількість листів: 600х400 мм (6 шт),
- Вага нетто, кг: 72,
- Довжина нетто, мм: 800,
- Ширина нетто, мм: 811,
- Висота нетто, мм: 682,
- Фірма-виробник: Unox,
- Потужність, кВт: 10.3,
- Тип підключення: Електричний,
- Мережа: 380В,
- Тип управління: Електронний,
- Країна-виробник: Італія,
- Реверс вентилятора: Є,
- Кількість швидкостей вентилятора: 2,
- Можливість підключення до водопроводу: Є,
- Можливість підключення підключення до каналізації: Є,
- Тип пароутворення: Інжекторний,
- Кількість термостійких дверних стекол: 2,
- Підсвічування камери: Світлодіодна,
- Можливість підключення до інтернету: Ні,
- USB-порт: Є,
- Серія: BAKERLUX SHOP.Pro,
- Кількість рівнів, шт: 10,
- Відстань між рівнями, мм: 75,
- Розміри в упаковці, Глибина / Ширина / Висота, мм: 1060/970/1180,
- Вага в упаковці, кг: 80,
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі,
Пароконвектомат Unox XEFT06EUELRV виготовлений з екологічно чистих матеріалів, має високу надійність і великий термін служби.
Додаткові технології допомагають досягти досконалого результату приготування страви. Такі технології як:
AIR.Plus: контроль повітряних потоків всередині робочої камери. При грамотному регулюванні можна бути впевненим, що блюдо рівномірно пропечеться або прожарітся незважаючи на взаєморозміщення на деках різних страв і завантаження устаткування. AIR.Plus-технологія заснована на високій швидкості обертання одного або більше реверсивних вентиляторів. DRY.Plus: прибирає вологу з робочої камери через спеціальну трубу. Завдяки цьому поліпшується смак приготованого блюда, а аромат виходить насичений і яскравий. Оскільки зайва волога швидко видаляється з печі, готову страву зберігає свій смак і вагу. При випічці завдяки цій технології створюється апетитна хрустка скоринка.
STEAM.Plus: підтримує оптимальну вологість для приготування страв і зберігає їх природну структуру. Потрібна вологість робить теплопередачу повної і швидкої, що значно зменшує час готування різних блюд. STEAM.Plus-технологія заснована на інжекторної подачі води на лопаті вентиляторів, що обертаються з високою швидкістю, через трубу. Коли вода потрапляє на лопаті, вона перетворюється на водяну пару, який рівномірно розподіляється потоками повітря по всій робочій камері пароконвектомата. Страви відрізняються чудовим смаком. Ця технологія дозволяє зберегти корисні властивості продуктів. Protek.SAFE: робить роботу на кухні безпечної і знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Оскільки піч виконана з екологічно чистих матеріалів, вона максимально нешкідлива для природи. Передача тепла зовнішньому середовищі зведена до мінімуму завдяки особливій конструкції робочої камери і двері. Зовнішня поверхня печі ніколи не нагрівається більше 60 ° С, навіть при максимальному завантаженні і готуванні при 260 ° С. Завдяки Protek.SAFE-технології пароконвектомат абсолютно безпечний, із мінімальним впливом на навколишнє середовище.