Харчоварильні котел КЕ-60 Е
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Пищеварочный котел КЭ-60 Э
48 140 грн
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Котел харчоварильні з пароводяним нагріванням КЕ-60 «Еталон» р екомендуется до експлуатації на підприємствах громадського харчування для приготування перших, других чи третіх страв. Нагрівання ємності котла здійснюється опосередковано, шляхом передачі тепла через пароводяну сорочку, що використовує електричний нагрів (ТЕНи). Таким чином нержавіюча ємність котла, в якій йде приготування того чи іншого продукту отримує температуру не більше 110 ° С (температура перегрітої пари при тиску 0,005 МПа), тому пригорання продуктів виключено, для наплитной посуду, наприклад, ця температура становить близько 400 ° С. Крім того, колба самого котла пищеварочних утеплена, тому тепловтрати при нагріванні значно менше, ніж на відкритому вогні або електричній конфорці в наплитной посуді, звідси і значна економія на енергоресурсах. До того ж, як наслідок, в зовнішнє середовище віддається менше тепла і в приміщення дотримується більш здоровий мікроклімат і температурний режим для обслуговуючого персоналу.
Стільниця і посудину в даній моделі зроблені з якісної нержавіючої сталі. Облицювання також зроблена з нержавіючої сталі. Задня панель - оцинкована сталь. Габаритні розміри виступаючих частин: довжина - 600 мм, ширина - 700 мм, висота (до стільниці) - 850 мм.
Для котла КЕ-60 «Еталон» передбачені три режими роботи: режим «1» - варіння, режим «2» - розігрів, режим «3» - варіння на пару. Є 3 ступені захисту: датчик сухого ходу ТЕНів (або терморегулятор), реле тиску, підривний клапан. Також для візуального контролю передбачений манометр. Для функціонування котла використовуються 3 крана: кран для затоки води в ємність котла (або змішувач), кран для зливу з ємності котла, кран для контролю рівня рідини в пароводяної сорочці. На кришці забезпечений харчової ущільнювальної гумою для щільного контакту з посудиною котла, крім того, є 4 баранчика для затиску кришки герметично з посудиною.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Габарити, мм: 600/700/850
- Вага, кг .: 135
- Тепловтрати судини при кипінні (не більше), кВт / год: 0,14
- Номінальна напруга, В: 380
- Номінальна потужність, кВт: 10,5
- Рід струму: трифазний змінний
- Частота струму, Гц: 50
- Споживання електроенергії на розігрів котла, кВт / год: 10,0
- Середньогодинна споживання електроенергії в стаціонарному режимі, кВт / год: 2,9
- Надмірний тиск пара в пароводяної сорочці, не більше, МПа (кгс / см2): 0,045 (0,45)
- Наявність мішалки: немає
- Підігрів: електричний
- Нагрівання судини: пароводяної
- Варіант установки: стаціонарне
- Підключення: електричне
- Робочий об'єм посуду для варіння котла, л: 60
- Загальний обсяг посуду для варіння котла, л: 66
- Час розігріву до 100 ° С, хв не більше: 35
КЕРІВНИЦТВО ПО ЕКСПЛУАТАЦІЇ НА Котли харчоварильні ЕЛЕКТРИЧНІ
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
Напруга, В | |
Обсяг котла, л | |
Потужність, кВт | |
Тип підключення |
Теги: Харчоварильні котел КЕ-60 Е,Котли харчоварильні,Теплове обладнання
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?