Плита електрична ПЕ-3-Ш з жарочною шафою | Купити Плити електричні промислові за найкращою ціною в Києві і Україні

Плита електрична ПЕ-3-Ш з жарочною шафою

TOP!
  • Наявність:  На складі
  • Модель:  В110-Плита электрическая ПЭ-3-Ш с жарочным шкафом
Характеристики
  • Тип
  • вага, кг
  • Габаритні розміри, д / ш / в, мм
  • К-ть конфорок
дивитись всі

20 205 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



Плита електрична українського виробництва ПЕ-3Ш на 3 конфорки з жарочною шафою, призначена для теплової обробки продуктів (варіння, смаження, тушкування, пасерування, бланшування, запікання) на підприємствах громадського харчування (кафе, барах, ресторанах, столових, закусочних і т.д .).
Без такого теплового обладнання, як електрична плита, практично неможливо уявити функціонування будь-якого закладу громадського харчування, так як воно забезпечує безперебійну роботу гарячого цеху. Незважаючи на різноманітність вибору сучасного теплового обладнання, плити електричні залишаються найбільш затребуваним апаратом будь-якої професійної і домашньої кухні.
Плита ПЕ-3 користується підвищеним попитом у кухарів завдяки своїй надійності і зручністю в роботі. Площа і потужність конфорок дозволяють використовувати посуд великого діаметру і об'єму. Т ри плоскі конфорки розміром 295х415 мм і зготовлен з чавуну і мають пласку поверхню, що дозволяє зручно пересувати ємності уздовж робочої зони. До максимальної температури (+300 ° C) конфорки розігріються не більше ніж за 30 хвилин, духовку розміром 550х400х300 мм до 300 ° C розігріється менше, ніж за 20 хвилин. Температура нагріву плавно регулюється за допомогою ступеневої варіатора для кожної конфорки окремо в наступних варіантах: вимкнений, слабкий (25% від номінальної потужності), середній (50% від номінальної потужності) і сильний (100% номінальної потужності) нагрів. Лампочки сигналізують про включення відповідної конфорки. Площа робочої (вручений) поверхні (885х417 мм) становить 0,37 м ². Розміри духовки: д / ш / в 550/400/300 мм.
Облицювання плити виконана повністю з харчової нержавіючої сталі. Відкрита нержавіюча база може використовуватися для зберігання кухонного інвентарю та посуду. Світлові індикатори забезпечують візуальний контроль роботи плити. Оснащується пристроєм захисту від перегріву і піддоном для збору жиру і залишків їжі, що готується. Духова шафа підходить для використання з гастроємності GN 1/1 (530х325 мм).
схема:

Плита электрическая промышленная ПЭ-3Ш Украина
Роботу на плиті проводити в наступному порядку:

- включити конфорки на номінальну потужність (положення «З» перемикачів) за 25-30 хв. до початку роботи, щоб до початку роботи вони прогрілися до температури 300 ° C,

- завантажити конфорки ємностями з готується продуктів,

- встановити ручки перемикачів згідно з технологією приготування продукту,

- встановити ручки перемикачів конфорок, які не завантажені ємностями в положення «1», це дозволить зберегти температуру конфорок не нижче 200 ° C і охоронить їх від перегріву і передчасного виходу з ладу,

- не допускається охолодження поверхні конфорок водою.



Підготовку до роботи духовці проводити в наступному порядку:

- встановити необхідну температуру повітря в камері духовки за допомогою лімба датчика - реле температури, за 40 - 50 хв. до початку роботи і включити верхні і нижні електронагрівачі.

- після того як згаснуть сигнальні лампи, встановити деко (Гастроємності) з готується продуктів в камеру шафи.



Якщо в процесі роботи необхідно перейти від високої температури на більш низьку, необхідно вимкнути електронагрівачі за допомогою перемикача, перевівши його ручку в положення «0», дати шафі охолонути і тільки після цього встановити лімб датчика - реле на потрібну температуру.

Не допускається, установка більш низької температури НЕ остудив камеру шафи.

Відключення і включення електронагрівачів духовці робити тільки за допомогою регулятора енергії, ні в якому разі не користуватися для цього датчиком-реле температури.



По закінченню роботи відключити плиту від електромережі, дати охолонути і провести санітарну обробку. Обробку проводить гарячою водою, температурою 60 ° C, з впровадженням рідких миючих засобів.

Забороняється мити плиту водяним струменем!



Повна інструкція по експлуатації плити електричної ПЕ-3Ш (Україна)
Тип
вага, кг
Габаритні розміри, д / ш / в, мм
К-ть конфорок
Напруга, В
наявність духовки
Потужність, кВт
Тип конфорок
Тип установки
23.11.2021

Ивано-Франковск . Хорошее тепловое оборудование в столовую , шикорное решение , .

23.11.2021

Коблево . Качественное тепловое оборудование на кухню , взял еще аксессуары со скидкой , цена-качество .

27.05.2021

Vom fi recunoscători pentru feedback-ul dvs.!

26.05.2021

Будем благодарны за Ваши оставленные отзывы!

26.05.2021

Будемо вдячні за ваші відгуки стосовно торгового обладнання!

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Теги: Плита електрична ПЕ-3-Ш з жарочною шафою,Плити електричні промислові,Плити

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.