Плита електрична ПЕ-3-Ш з жарочною шафою
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Плита электрическая ПЭ-3-Ш с жарочным шкафом
20 205 грн
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Плита електрична українського виробництва ПЕ-3Ш на 3 конфорки з жарочною шафою, призначена для теплової обробки продуктів (варіння, смаження, тушкування, пасерування, бланшування, запікання) на підприємствах громадського харчування (кафе, барах, ресторанах, столових, закусочних і т.д .).
Без такого теплового обладнання, як електрична плита, практично неможливо уявити функціонування будь-якого закладу громадського харчування, так як воно забезпечує безперебійну роботу гарячого цеху. Незважаючи на різноманітність вибору сучасного теплового обладнання, плити електричні залишаються найбільш затребуваним апаратом будь-якої професійної і домашньої кухні.
Плита ПЕ-3 користується підвищеним попитом у кухарів завдяки своїй надійності і зручністю в роботі. Площа і потужність конфорок дозволяють використовувати посуд великого діаметру і об'єму. Т ри плоскі конфорки розміром 295х415 мм і зготовлен з чавуну і мають пласку поверхню, що дозволяє зручно пересувати ємності уздовж робочої зони. До максимальної температури (+300 ° C) конфорки розігріються не більше ніж за 30 хвилин, духовку розміром 550х400х300 мм до 300 ° C розігріється менше, ніж за 20 хвилин. Температура нагріву плавно регулюється за допомогою ступеневої варіатора для кожної конфорки окремо в наступних варіантах: вимкнений, слабкий (25% від номінальної потужності), середній (50% від номінальної потужності) і сильний (100% номінальної потужності) нагрів. Лампочки сигналізують про включення відповідної конфорки. Площа робочої (вручений) поверхні (885х417 мм) становить 0,37 м ². Розміри духовки: д / ш / в 550/400/300 мм.
Облицювання плити виконана повністю з харчової нержавіючої сталі. Відкрита нержавіюча база може використовуватися для зберігання кухонного інвентарю та посуду. Світлові індикатори забезпечують візуальний контроль роботи плити. Оснащується пристроєм захисту від перегріву і піддоном для збору жиру і залишків їжі, що готується. Духова шафа підходить для використання з гастроємності GN 1/1 (530х325 мм).
Роботу на плиті проводити в наступному порядку:
- включити конфорки на номінальну потужність (положення «З» перемикачів) за 25-30 хв. до початку роботи, щоб до початку роботи вони прогрілися до температури 300 ° C,
- завантажити конфорки ємностями з готується продуктів,
- встановити ручки перемикачів згідно з технологією приготування продукту,
- встановити ручки перемикачів конфорок, які не завантажені ємностями в положення «1», це дозволить зберегти температуру конфорок не нижче 200 ° C і охоронить їх від перегріву і передчасного виходу з ладу,
- не допускається охолодження поверхні конфорок водою.
Підготовку до роботи духовці проводити в наступному порядку:
- встановити необхідну температуру повітря в камері духовки за допомогою лімба датчика - реле температури, за 40 - 50 хв. до початку роботи і включити верхні і нижні електронагрівачі.
- після того як згаснуть сигнальні лампи, встановити деко (Гастроємності) з готується продуктів в камеру шафи.
Якщо в процесі роботи необхідно перейти від високої температури на більш низьку, необхідно вимкнути електронагрівачі за допомогою перемикача, перевівши його ручку в положення «0», дати шафі охолонути і тільки після цього встановити лімб датчика - реле на потрібну температуру.
Не допускається, установка більш низької температури НЕ остудив камеру шафи.
Відключення і включення електронагрівачів духовці робити тільки за допомогою регулятора енергії, ні в якому разі не користуватися для цього датчиком-реле температури.
По закінченню роботи відключити плиту від електромережі, дати охолонути і провести санітарну обробку. Обробку проводить гарячою водою, температурою 60 ° C, з впровадженням рідких миючих засобів.
Забороняється мити плиту водяним струменем!
Повна інструкція по експлуатації плити електричної ПЕ-3Ш (Україна)
- включити конфорки на номінальну потужність (положення «З» перемикачів) за 25-30 хв. до початку роботи, щоб до початку роботи вони прогрілися до температури 300 ° C,
- завантажити конфорки ємностями з готується продуктів,
- встановити ручки перемикачів згідно з технологією приготування продукту,
- встановити ручки перемикачів конфорок, які не завантажені ємностями в положення «1», це дозволить зберегти температуру конфорок не нижче 200 ° C і охоронить їх від перегріву і передчасного виходу з ладу,
- не допускається охолодження поверхні конфорок водою.
Підготовку до роботи духовці проводити в наступному порядку:
- встановити необхідну температуру повітря в камері духовки за допомогою лімба датчика - реле температури, за 40 - 50 хв. до початку роботи і включити верхні і нижні електронагрівачі.
- після того як згаснуть сигнальні лампи, встановити деко (Гастроємності) з готується продуктів в камеру шафи.
Якщо в процесі роботи необхідно перейти від високої температури на більш низьку, необхідно вимкнути електронагрівачі за допомогою перемикача, перевівши його ручку в положення «0», дати шафі охолонути і тільки після цього встановити лімб датчика - реле на потрібну температуру.
Не допускається, установка більш низької температури НЕ остудив камеру шафи.
Відключення і включення електронагрівачів духовці робити тільки за допомогою регулятора енергії, ні в якому разі не користуватися для цього датчиком-реле температури.
По закінченню роботи відключити плиту від електромережі, дати охолонути і провести санітарну обробку. Обробку проводить гарячою водою, температурою 60 ° C, з впровадженням рідких миючих засобів.
Забороняється мити плиту водяним струменем!
Повна інструкція по експлуатації плити електричної ПЕ-3Ш (Україна)
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
К-ть конфорок | |
Напруга, В | |
наявність духовки | |
Потужність, кВт | |
Тип конфорок | |
Тип установки |
Теги: Плита електрична ПЕ-3-Ш з жарочною шафою,Плити електричні промислові,Плити
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?