Індукційна плита настільна Skvara Sit 6.21 вироблена в Україні за сучасними технологіями. Цільове призначення: жарка, варіння, тушкування, пасерування різноманітних продуктів до повної готовності. Використовується апарат на професійній кухні бару, фаст-фуда, їдальнею, ресторану, піцерії, кафе, готелю.
Конструкція плити індукційного Сквара Sit 6.21 складається з нержавіючого корпуса і суцільний нагрівальної зони зі склокераміки. Передбачено спец. сатинове покриття. Робоча поверхня ділиться на 6 конфорки розміром 300/300 мм. Потужність кожної становить 3,5 кВт. Навантаження не повинна перевищувати 40 кг. Устаткування надійно служить навіть при частій інтенсивної експлуатації і високих температурах. Блок управління - електромеханічний, дозволяє налаштовувати необхідну t ° і потужність готування. Розігрівається прилад дуже швидко до температур +60 ... + 240 ° С. Для кожної окремо конфорки є панель управління, щоб налаштовувати різні параметри.
При готуванні слід використовувати посуд з міді, нержавійки, чавуну, сталі, емальовані каструлі. Рівне і кругле дно посуду повинне бути діаметром не менше 12 сантиметрів і володіти феромагнітними властивостями (притягувати побутової магніт). Виробники не рекомендують ставити на конфорки герметично закриту і порожню посуд.
Встановлювати пристрій слід на тверду неметалеву поверхню столу, в місце, де немає перепадів температур, підвищеної вологості, не потрапляють промені сонця. Підключення до електромережі напругою 380В. Слідкуйте, щоб отвори для витяжки не перекривали, апарат був на рекомендованому відстані від інших теплових джерел. Невеликі розміри дозволяють експлуатувати прилад в невеликих за площею закладах громадського харчування, для виїзного обслуговування та проведення презентацій.
КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ
Головна відмінність індукційної плити від звичайних газових і електроплит складається в новому принципі теплоутворення. За допомогою індуктора, який знаходиться під конфорками проводиться електрострум частотою 20 ... 60 кГц. Робочі зони в процесі приготування інерційно нагріваються і після виключення остигають за 6 хвилин. Пристрій виробляє нагрів дна посуду за допомогою енергії електромагнітного поля. Високочастотний електричний струм проходить по мідній замкнутої котушці, завдяки чому тепло інтенсивно формується в дні сковорідки, каструлі, сотейник. Від посуду вже потім нагрівається і їжа. За рахунок такої специфіки роботи, виділення тепла, гару, шкідливих газів в атмосферу значно зменшується. Рівень t ° стає нормальним для щоденного виконання роботи персоналом.
Професійна індукційна плита Сквара Sit 6.21 володіє рядом переваг. Устаткування значно підвищує швидкість обслуговування відвідувачів, якість приготованих страв. Безпека у використанні вважається головним гаслом такого типу кухонних апаратів, оскільки робочі поверхні не нагріваються в процесі приготування. Пристрій дуже ергономічне, споживання електроенергії відбувається тільки в разі потреби.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ОЧИЩЕННЮ
Обладнання не вимагає спец. умов мийки, просте в обслуговуванні. Зона нагріву абсолютна гладка, без зазорів / місць скупчення залишків продуктів, бруду, жиру. Щоб очистити конфорки вимкніть їх і просто протріть вологою ганчіркою. Забороняється використовувати абразивні засоби для миття, занурювати прилад у воду і іншу рідину. Завдяки тому, що робоча поверхня остигає швидко, Вам не доведеться чекати і витрачати зайвий час. Тому навіть в розпал роботи помити апарат можна швидко, легко і без особливих зусиль. Чистку слід регулярно проводити.