Двухпостовая фритюрниця Аірхот EF10 + 10 - служить для обсмажування у великій кількості картоплі, курячих ніжок (в клярі і без), риби, овочів, м'яса, грибів до утворення апетитною скоринки. Наявність захисної вставки для Тена дозволяє використовувати пристрій як Чебуречниця для готування смачних біляшів, пончиків, м'ясних пиріжків, чебуреків. Апарат дуже поширений в експлуатації серед фаст-фудів, ресторанів, барів, їдалень, кафе, піцерій. Удосконалена конструкція дозволяє швидко і якісно готувати улюблені страви. Це значно спрощує і прискорює процес роботи співробітників.
Загальний обсяг фритюрниці Airhot EF10 + 10 складає 10 літрів. Виробники рекомендують не повністю заливати ванни маслом, залишаючи 1/3 вільного об'єму. Регулювати температуру нагрівання можна за допомогою термостата в діапазоні +60 ... + 190 ° С. Передбачено два тумблера для автономної регулювання t ° нагріву в кожної ємності. Виставлена температура підтримується автоматично. Розігрів відбувається за рахунок Тена. У разі перегріву масла (вище + 250 ° С) апарат відключається завдяки наявності аварійного термостата. Це гарантує безпеку експлуатації і запобігає загорянню масла.
Фритюрниця електрична моделі Airhot (Аірхот) EF10 + 10 складається з двох ємностей квадратної форми, щільно накривають кришок і знімних корзин. Передбачено блок управління. Кошики з харчової нержавіючої сталі, мають термоізольовані ручки. Контроль процесу готування можливий за рахунок вбудованих індикаторів нагрівання і харчування. Між ванною і Теном є зазор 'холодна зона', яка запобігає перегріву масла і, отже, продовжує термін його використання. Апарат розрахований на інтенсивну експлуатацію, безперебійно працює в години пік. Для простоти очищення, обладнання можна легко розбирати.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Виробник - Airhot (Китай)
- Панель управління - механічна
- Термостат - 4 штуки (2 аварійних / 2 робочих)
- Наявність зливного крана - немає
- Кошик з нержавійки - 2 штуки
- Ванна розміром - 268/250/140 мм
- Конструкція фритюрниці - розбірна
- Корпус з матової нержавіючої сталі
- Сірий колір
ПОРЯДОК ВИКОРИСТАННЯ
Промислова фритюрниця Airhot EF10 + 10 встановлюється на тверду робочу поверхню, де немає впливу зовнішніх природних факторів (дощу, променів сонця). Для початку роботи обладнання підключіть вилку до електромережі 220 В. Залийте робочі ємності маслом і переведіть терморегулятори на необхідну температуру. Початок розігріву оповіщається світловими індикаторами. Помістіть продукти в гратчасту кошик. Коли олія нагріється до встановленого рівня, помістіть кошик в ванну. Харчові вироби при високій температурі почнуть активно обсмажувати, утворюючи хрустку скоринку. Витрачається час на жарку залежить від конкретного продукту. Наприклад, до повної готовності картопля фрі доходить за п'ять хвилин.