Професійна м'ясорубка Торгтехмаш ТМ-32 (380) | Купити Промислові м'ясорубки (професійні) за найкращою ціною в Києві і Україні

Професійна м'ясорубка Торгтехмаш ТМ-32 (380)

TOP!
  • Наявність:  На складі
  • Модель:  +В151-Профессиональная мясорубка Торгтехмаш ТМ-32 (380)
Характеристики
  • Тип
  • вага, кг
  • Габаритні розміри, д / ш / в, мм
  • Напруга, В
дивитись всі

27 846 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



Мясорубка професійна Торгтехмаш ТМ-32 призначена для переробки м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубка проводиться відповідно до вимог стандарту СТБ ISO 9001-2009 та директив Євросоюзу, має сертифікати відповідності Білорусії і Росії, Сертифікат на знак безпеки В, посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію і ін.


Кнопка 'Реверс' дозволяє повернути м`ясопродукт або інший продукт переробки в завантажувальну горловину і знову його перекрутити або зовсім витягти з м'ясорубки без розбору ріжучого вузла. Черв'ячний редуктор, встановлений в м'ясорубці, забезпечує плавну, безшумну роботу і переробку самого жилавого і жорсткого м'яса. За годину м'ясорубка здатна переробити до 280 кг м'яса, і 150 кг - при повторному подрібненні котлетної маси. При цьому, практична продуктивність даного обладнання багато в чому залежить від швидкості подачі продукту (порізаного шматочками) до шнек, сорти переробляється м'яса, якості заточки інструменту. Частота обертання шнека, об / хв: 150


Мясорубка складається з корпусу, в якому обертається шнек, затискної гайки, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця упорного і ножа підрізного. На передній частині корпусу м'ясорубки є зовнішнє різьблення, на яку нагвинчується гайка затискна, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Шнек, корпус шнека і затискна гайка виготовлені з масивної нержавіючої сталі. На завантажувальної чаші розташований запобіжник, що виключає можливість доступу рук обслуговуючого персоналу до шнека працюючої машини.



схема:

width =



Корпус і робочі органи виготовлені з - н / ж сталі. Температура навколишнього середовища, при якій м'ясорубка буде ефективно працювати становить від +1 до + 40 ° С. Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.

width =

Параметри решіток:



Найменування параметру значення
1 * 2 3
Зовнішній діаметр, мм 82 82 82
Діаметр отвору, мм 3 5 9
Кількість отворів, шт. 217 90 30


Для використання системи ножів 1/2 унгер необхідно замовити додаткове кільце.



Інструкція з використання м'ясорубку Торгтехмаш ТМ-32:



Найбільш ефективний режим роботи м'ясорубки досягається при установці набору ріжучих інструментів для великого подрібнення. М'ясо або риба очищається від кісток, нарізають на шматочки масою не більше 0,1 кг. З переробляється продукту видаляються сполучні тканини, сухожилля. Якщо вони не відокремлюються їх слід надрізати в декількох місцях дня того, щоб з них не утворювалися волокна, які при роботі намотуються на палець шнека і ножі, порушуючи режим нормальної роботи м'ясорубки.



Підготовлений продукт завантажується в чашу і вручну подається до горловини м'ясорубки. Для подачі продукту в м'ясорубку використовується штовхач. ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ проштовхувати ПРОДУКТ В горловини м'ясорубки РУКАМИ. При переробці продукту штовхач повинен перебувати в завантажувальному отворі і вийматися тільки при подачі чергової порції продукту.



При зупинці двигуна в процесі переробки м'яса необхідно:

- натиснути кнопку «Стоп»,

- натиснути кнопку «Реверс» з утриманням 3-5 секунд,

- натиснути кнопку «Пуск».

Додатково в м'ясорубці ТМ-32М встановлено пусковий конденсатор, який включається утримуванням кнопки «Пуск» протягом 3-5 секунд. Якщо після цього двигун не включається, необхідно скористатися схемою роботи через «Реверс».



В кінці роботи відключити автоматичний вимикач.

Не допускається тривала робота м'ясорубки вхолосту (без завантаження продукту), тому що при сухому терті затиснуті ножі та решітки виходять з ладу.



Після закінчення роботи на м'ясорубці необхідно щодня проводити санітарну обробку в наступному порядку:

- вимкнути автоматичний вимикач,

- відкрутити затискну гайку і вийняти з м'ясорубки ріжучий інструмент зі шнеком,

- чашу ретельно промити гарячою водою, попередньо підставивши ємність для збору води під вихідний отвір м'ясорубки, витерти насухо,

- відкрутити дві гайки і зняти власне м'ясорубку,

- затискну гайку, ножі, грати, шнек і робочу камеру корпусу власне м'ясорубки очистити від продукту, промити гарячою водою, витерти чистою ганчіркою і просушити,

- ріжучі органи змастити несолоним тваринним жиром,

- протерти поверхню облицювання вологою, а потім сухою ганчіркою,

- зібрати м'ясорубку,

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ МИТИ м'ясорубку ВОДЯНОЙ струменем!



Можливі несправності в процесі використання м'ясорубки:



Несправності, зовнішні прояви і додаткові ознаки

ймовірна причина

метод усунення
При включенні м'ясорубки
електродвигун НЕ
запускається

Обрив мети управління

Виявити і усунути обрив
При натисканні кнопки
«Пуск»,
електро-двигун не
запускається, чути гул,
через
декілька секунд
відключається
автоматичний
вимикач
Обрив однієї з фаз
ланцюга харчування
обмотки
електродвигуна

Перевірити ланцюга живлення електродвигуна, усунути обрив

перевантаження
електродвигуна
через
заклинювання в
механічної частини
м'ясорубки Ножі й
решітки надмірно
затиснуті гайкою.
Послабити затискну гайку.

М'ясорубка не ріже, а мне м'ясо

неправильна
регулювання
затискної
гайки.
Ножі та решітки
забиті
жилами і пліва.

Вимкнути автоматичний вимикач, відвернути затискну гайку і вийняти шнек з набором ріжучого інструменту. Очистити ножі та решітки від жив і плів після чого встановити всі на місце і відрегулювати затискну гайку.

Підвищений шум або зупинка двигуна

Ножі і решітка надмірно затиснуті гайкою

Послабити затискну гайку
перероблений продукт
нагрівається, а пліви і
жили
намотуються на ножі
Затуплені ножі і
решітка. нещільне
прилягання ножів
і
решітки.
двосторонній
і підрізної ножі
НЕ
правильно
встановлені.
Заточити і притертися ножі та
решітку. послабити затискну
гайку. встановити правильно
ножі.


Повна інструкція на м'ясорубку ТМ-32 можна завантажити тут.
Тип
вага, кг
Габаритні розміри, д / ш / в, мм
Напруга, В
Потужність, кВт
Продуктивність, кг / год
система ножів
функція терки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Теги: Професійна м'ясорубка Торгтехмаш ТМ-32 (380),Промислові м'ясорубки (професійні),електромеханічне обладнання

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.