Професійна м'ясорубка Торгтехмаш ТМ-32М (220В)
- Наявність: На складі
- Модель: +В151-Профессиональная мясорубка Торгтехмаш ТМ-32М (220В)
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Кнопка 'Реверс' дозволяє повернути м`ясопродукт або інший продукт переробки в завантажувальну горловину і знову його перекрутити або зовсім витягти з м'ясорубки без розбору ріжучого вузла. Черв'ячний редуктор, встановлений в м'ясорубці, забезпечує плавну, безшумну роботу і переробку самого жилавого і жорсткого м'яса. За годину м'ясорубка здатна переробити до 200 кг м'яса, і 100 кг - при повторному подрібненні котлетної маси. При цьому, практична продуктивність даного обладнання багато в чому залежить від швидкості подачі продукту (порізаного шматочками) до шнек, сорти переробляється м'яса, якості заточки інструменту.
схема:
Корпус і робочі органи виготовлені з - н / ж сталі. Температура навколишнього середовища, при якій м'ясорубка буде ефективно працювати становить від +1 до + 40 ° С. Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів. Частота обертання шнека, об / хв: 150
Параметри решіток:
Найменування параметру | значення | ||
1 * | 2 | 3 | |
Зовнішній діаметр, мм | 82 | 82 | 82 |
Діаметр отвору, мм | 3 | 5 | 9 |
Кількість отворів, шт. | 217 | 90 | 30 |
Для використання системи ножів 1/2 унгер необхідно замовити додаткове кільце.
Найбільш ефективний режим роботи м'ясорубки досягається при установці набору ріжучих інструментів для великого подрібнення. М'ясо або риба очищається від кісток, нарізають на шматочки масою не більше 0,1 кг. З переробляється продукту видаляються сполучні тканини, сухожилля. Якщо вони не відокремлюються їх слід надрізати в декількох місцях дня того, щоб з них не утворювалися волокна, які при роботі намотуються на палець шнека і ножі, порушуючи режим нормальної роботи м'ясорубки.
Підготовлений продукт завантажується в чашу і вручну подається до горловини м'ясорубки. Для подачі продукту в м'ясорубку використовується штовхач. ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ проштовхувати ПРОДУКТ В горловини м'ясорубки РУКАМИ. При переробці продукту штовхач повинен перебувати в завантажувальному отворі і вийматися тільки при подачі чергової порції продукту.
При зупинці двигуна в процесі переробки м'яса необхідно:
- натиснути кнопку «Стоп»,
- натиснути кнопку «Реверс» з утриманням 3-5 секунд,
- натиснути кнопку «Пуск».
Додатково в м'ясорубці ТМ-32М встановлено пусковий конденсатор, який включається утримуванням кнопки «Пуск» протягом 3-5 секунд. Якщо після цього двигун не включається, необхідно скористатися схемою роботи через «Реверс».
В кінці роботи відключити автоматичний вимикач.
Не допускається тривала робота м'ясорубки вхолосту (без завантаження продукту), тому що при сухому терті затиснуті ножі та решітки виходять з ладу.
Після закінчення роботи на м'ясорубці необхідно щодня проводити санітарну обробку в наступному порядку:
- вимкнути автоматичний вимикач,
- відкрутити затискну гайку і вийняти з м'ясорубки ріжучий інструмент зі шнеком,
- чашу ретельно промити гарячою водою, попередньо підставивши ємність для збору води під вихідний отвір м'ясорубки, витерти насухо,
- відкрутити дві гайки і зняти власне м'ясорубку,
- затискну гайку, ножі, грати, шнек і робочу камеру корпусу власне м'ясорубки очистити від продукту, промити гарячою водою, витерти чистою ганчіркою і просушити,
- ріжучі органи змастити несолоним тваринним жиром,
- протерти поверхню облицювання вологою, а потім сухою ганчіркою,
- зібрати м'ясорубку,
ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ МИТИ м'ясорубку ВОДЯНОЙ струменем!
Можливі несправності в процесі використання м'ясорубки:
Несправності, зовнішні прояви і додаткові ознаки | ймовірна причина | метод усунення |
при включенні м'ясорубки електро- двигун не запускається | Обрив мети управління | Виявити і усунути обрив |
При натисканні кнопки «Пуск», електродвигун не запускається, чути гул, через декілька секунд відключається автоматичний вимикач | Обрив однієї з фаз ланцюга харчування обмотки електродвигуна | Перевірити ланцюга живлення електродвигуна, усунути обрив |
перевантаження електродвигуна через заклинювання в механічної частини м'ясорубки Ножі й решітки надмірно затиснуті гайкою. | Послабити затискну гайку. | |
М'ясорубка не ріже, а мне м'ясо | неправильна регулювання затискної гайки. Ножі та решітки забиті жилами і пліва. | Вимкнути автоматичний вимикач, відвернути затискну гайку і вийняти шнек з набором ріжучого інструменту. Очистити ножі та решітки від жив і плів після чого встановити всі на місце і відрегулювати затискну гайку. |
Підвищений шум або зупинка двигуна | Ножі і решітка надмірно затиснуті гайкою | Послабити затискну гайку |
перероблений продукт нагріву ється, а пліви і жили намотуючи ються на ножі | Затуплені ножі і решітка. Неплот ве прилягання ножів і решітки. двосторонній і підрізної ножі НЕ правильно встановлені. | Заточити і притертися ножі і грати. послабити затискну гайку. Встановити правильно ножі. |
Повна інструкція на м'ясорубку ТМ-32М можна скачати тут.
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
Напруга, В | |
Потужність, кВт | |
Продуктивність, кг / год | |
система ножів | |
функція терки |
Теги: Професійна м'ясорубка Торгтехмаш ТМ-32М (220В),Промислові м'ясорубки (професійні),електромеханічне обладнання
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?