Професійна соковижималка Bartscher PRO 150137 | Купити Професійні соковижималки для твердих овочів і фруктів за найкращою ціною в Києві і Україні

Професійна соковижималка Bartscher PRO 150137

TOP!
  • Наявність:  На складі
  • Модель:  В110-Профессиональная соковыжималка Bartscher PRO 150137
Характеристики
  • Тип
  • вага, кг
  • Напруга, В
  • Потужність, кВт
дивитись всі

35 776 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



width = Соковижималка Bartscher PRO 150137 - механізм зі стильним дизайном і високою продуктивністю. Соковижималка п редназначен для використання на професійних кухнях. З її допомогою можна швидко і без зусиль приготувати соки з твердих і м'яких фруктів, овочів і деяких видів ягід без попередньої нарізки. Після віджимання можна випробувати справжній смак плодів. При цьому, в свіжовичавленому соку зберігаються корисні властивості фруктів і овочів.
Соковижималка Bartscher PRO 150137 - це компактний пристрій відцентрового типу з відмінними експлуатаційними характеристиками. Модель легка в використанні, наводиться в роботу завдяки натисненню однієї кнопки. Плоди в апарат можна закладати цілком, за рахунок 83-х міліметрового діаметра завантажувального отвору, вони самі потрапляють на тертковим диск і повністю подрібнюються. Немає необхідності постійно використовувати штовхач (завдяки запатентованій системі автозавантаження продуктів). Після віджимання сік виливається в стакан, безпосередньо через спеціальну трубку, а макуха потрапляє в ємність для м'якоті (знімну).
Апарат призначається для тривалого застосування в промислових цілях. Високопотужний двигун здатний підтримувати постійну швидкість до 3000 об / хв. Центрифужний сито з тертковим диском і чаша виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, інші компоненти з міцного протиударного пластика. Соковижималку Bartscher PRO 150137 зручно розбирати, вона досить легко піддається очищенню.

Характеристики:

  1. Корпус: нержавіюча сталь, пластмаса
  2. Діаметр завантажувального отвору XXL 83 мм
  3. Обороти в хвилину: макс. 3000
  4. Сітчастий мікрофільтр з нержавіючої сталі дозволяє насолодитися смаком фруктів в повній мірі
  5. Ємність для відходів 7 л
  6. аварійний вимикач
  7. термостат двигуна
  8. Продуктивність, кг / год: до 120 (в залежності від використовуваного продукту)
  9. Споживана потужність: 0,7 кВт / 230 В 50/60 Гц
  10. Габарити Ш / Г / В: 260/430/530 мм
  11. Вага: 12,8 кг
Тип
вага, кг
Напруга, В
Потужність, кВт
призначення обладнання
Продуктивність, л / год
Розміри, мм
Швидкість, об / хв

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Теги: Професійна соковижималка Bartscher PRO 150137,Професійні соковижималки для твердих овочів і фруктів,соковижималки

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.