Промислова м'ясорубка Корал МІМ-600 Україна
- Наявність: На складі
- Модель: В128-Промышленная мясорубка Корал МИМ-600 Украина
Характеристики
- Тип Україна
- вага, кг 55
- Габаритні розміри, д / ш / в, мм 600/515/500
- Напруга, В 380
49 500 грн
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Промислова м'ясорубка Корал МІМ-600 Україна призначена для подрібнення риби та м'яса на фарш, набивання ковбас та повторного подрібнення котлетної маси на підприємствах громадського харчування. Дана модель є аналогом м'ясорубки МІМ-600 білоруського виробництва та має сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію.
Перевагою даної моделі є наявність функції реверсу – зворотного прокручування шнека, що дозволяє витягти та/або знову прокрутити застрялі м'ясні прожилки та волокна у решітці м'ясорубки. Це дозволить заощадити час на розкручування м'ясорубки та вилучення прожилок вручну. Вентильований трифазний двигун, встановлений у м'ясорубці, забезпечує багатогодинну безперебійну роботу апарату, а черв'ячний редуктор гарантує плавну, безшумну роботу та переробку самого жилистого та жорсткого м'яса.
За годину м'ясорубка може переробити до 600 кг м'яса та до 200 кг – при повторному подрібненні котлетної маси. Використаний черв'ячний тип редуктора, що забезпечує плавну та безшумну роботу апарату. Температура навколишнього середовища, при якій м'ясорубка ефективно працюватиме від +1 до +40°С. Матеріал, з якого виготовлена м'ясорубка: облицювання – нержавіюча сталь AISI 430.
Продуктивність, кг/година: 600. Продуктивність при повторному подрібненні, кг/година: 200
Комплектність промислової м'ясорубки МІМ 600 Україна:
Комплекти постачання | |||
Основний комплект постачання: | Додатковий комплект постачання ** | ||
- електром'ясорубка * | 1 шт. | - ґрати № 1 | 1 шт. |
- маточка | 1 шт. | - стопорне кільце | 1 шт. |
- Опора | 4 шт. | - підтримувачі | 1 шт. |
- кпюч-зйомник | 1 шт. | - насадка для набивання ковбас | 1 шт. |
- паспорт | 1 шт. | ||
- ящик пакувальний | 1 шт. |
* - з набором різального інструменту для подрібнення. ** - поставляється на додаткове замовлення.
Автоматичний вимикач та ПЗВ у комплект поставки не входять.
Гастроємності:
Автоматичний вимикач та ПЗВ у комплект поставки не входять.
Гастроємності:
- економ варіант GN 1/1 530x325x40 мм - 5,5 л,
- люкс GN1/1 530x325x65 мм – 9,5 л.
Параметри решіток:
Найменування параметру | Значення | |||
1 | 2 | 3 | ||
1 | Зовнішній діаметр, мм | 105 | 105 | 105 |
3 | Діаметр отвору, мм | 3 | 5 | 9 |
4 | Кількість отворів, прим. | 276 | 132 | 54 |
Схема:
1 - привід, 2 - корпус м'ясорубки, 3 - затискні втулки, 4 - чаша, 5 - захисний бар'єр, 6 - опора, 7 - кнопка 'ПУСК', 8 - кнопка 'РЕВЕРС', 9 - кнопка 'СТОП', 10 - лампа сигнальна 'МЕРЕЖА', 11 - маточка, 12 - кабель живлення (3N + РЕ-провідник), 13 - шпонка, 14 - шнек, 15 - ніж підрізний, 16 - ніж двосторонній, 17 - грати з отворами 9 мм, 18 - грати з отворами 5 мм, 19 - кільце ущільнювальне, 20 - затискні гайки, 21 - стопорне кільце, 22 - підтримувачі, 23 - насадка.
а - комплект інструменту для тонкого подрібнення; б - комплект інструменту для грубого подрібнення; в - комплект інструменту для набивання ковбас.
Конструкція та принцип роботи професійної м'ясорубки МІМ 600 Україна:
- Електром'ясорубка складається з приводу 1 на якому закріплена чаша 4 для завантаження продукту, в якій вмонтований захисний бар'єр 5 з отвором для штовхача 11. Корпус м'ясорубки 2 кріпиться до приводу 1 затискною втулками 3. З переда електром'ясорубки розташована панель управління, яка складається з ' 6, кнопки 'РЕВЕРС' 7, кнопки 'СТОП' 8 та лампи сигнальної 'МЕРЕЖА' 10.
- У корпус м'ясорубки 2 монтуються шнек 14, який центрується по приводному валу редуктора, комплект інструменту для отримання фаршу різного ступеня подрібнення.
- Для тонкого подрібнення комплект інструменту монтується в наступному порядку: ніж підрізний 15, ніж двосторонній 16, грати з отворами 9 мм 17, ніж двосторонній 16, грати з отворами 5 мм 18, кільце ущільнювальне 19 і затискається гайкою затискачем. 17 та 18 фіксуються шпонкою 13 (рис. 1а).
- Для грубого подрібнення комплект інструменту монтується в наступному порядку: ніж підрізний 15, двосторонній ніж 16, грати з отворами 9 мм 17, кільце ущільнювальне 19 (2 шт), гайка затискні 20 (рис. 1б).
- Для набивання ковбас комплект інструменту монтується в наступному порядку: кільце стопорне 21, Підтримувачі 22, насадка 23, гайка затискні 20 (рис. 1 в).
- Продукт для подрібнення завантажується в чашу 4 і вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки 2, маточкою 11 проштовхується до шнека 14, який обертаючись затягує його і послідовно проштовхує через комплект ріжучих інструментів.
Підготовка до роботи та порядок роботи:
- Після перевірки стану упаковки розпакувати електром'ясорубку, провести зовнішній огляд та перевірку комплектності відповідно до розділу 3 цього паспорта, видалити антикорозійне мастило з внутрішньої поверхні корпусу м'ясорубки 2, шнека 14, комплект ріжучого інструменту.
- Антикорозійне мастило видалити за допомогою ганчірки, змоченої розчинником за ГОСТ 8505 та ГОСТ 3134 з подальшим обдуванням теплим повітрям або протиранням насухо. Після цього промити гарячою водою з миючим засобом та висушити.
- Прикріпити корпус м'ясорубки 2 до приводу 1 затискними втулками 3.
- Вставити в корпус м'ясорубки шнек 2 14, відцентрувати його по приводному валу редуктора.
- Встановити, залежно від ступеня подрібнення продукту, відповідний комплект ріжучого інструменту у послідовності, вказаній на рис. 1 і затиснути затискною гайкою 20.
- Перед монтажем перевірити опір ізоляції електром'ясорубки та струм витоку за ГОСТ 27570.0 та ГОСТ 27570.53. Опір ізоляції струмопровідних частин щодо приводу 1 і між фазами в холодному стані повинен бути не менше 2 Ом а для електродвигуна - не менше 1 Ом.
- Встановити опори 6.
УВАГА! При підключенні електром'ясорубки обов'язково враховувати фазування фазних та нульових проводів. Напрямок обертання шнека при натисканні кнопки 'ПУСК' повинен збігатися з напрямком стрілки зображеної на корпусі м'ясорубки (проти годинникової стрілки)!
При обертанні валу в протилежний бік потрібно замінити місцями фази статорного ланцюга!
При обертанні валу в протилежний бік потрібно замінити місцями фази статорного ланцюга!
- Кабель живлення 12 (3ІМ-РБ) підключити до мережі живлення.
- При підключенні електром'ясорубки до мережі живлення для захисту від перевантаження та струму короткого замикання використовувати автоматичний вимикач з номінальним струмом 4 А та ПЗВ з диференціальним струмом 10 мА, що вимикають, підключені до мережі послідовно.
- Первинний запуск.
- Після встановлення ріжучого інструменту незалежно від комплекту необхідно відпустити на 0,3 - 0,5 обороту затискну гайку 20.
- Натисканням кнопки 'ПУСК' 7 запустити електром'ясорубку і, прислухаючись до шуму працюючої м'ясорубки затягувати затискну гайку поки не з'явиться наростаючий шум роботи приводу 1. Це означає, що затискна гайка затягнута щільно і електром'ясорубка готова для використання.
- Для набивання ковбас необхідно зняти комплект ріжучого інструменту і встановити на шнек 14 шайбу стопорну 21, Підтримувачі 22, насадку 23 і затягнути гайкою затискачем 20 (мал. 1в).
УВАГА! Не допускається тривала робота електром'ясорубки на холостому ходу (без завантаження продукту), оскільки внаслідок сухого тертя комплект ріжучого інструменту виходить з ладу.
Роботу проводити у такому порядку:
- ЗАБОРОНЕНО переробляти не розморожений продукт!
- м'ясо або рибу відокремити від кісток, нарізати на шматки масою не більше 100 грам,
- видалити сполучні тканини та сухожилля, якщо вони не відокремлюються, то необхідно надрізати їх у декількох місцях для того, щоб з них не утворювалися волокна, які при роботі можуть намотуватися на палець шнека та ножі. порушуючи режим нормальної роботи м'ясорубки,
- підготовлений продукт завантажити в чашу 4 і подати до горловини м'ясорубки,
- для проштовхування продукту використовувати маточка 11, який повинен знаходитися в отворі захисного бар'єру 5 і вийматися тільки при подачі наступної порції продукту
- ЗАБОРОНЕНО проштовхувати продукт руками!
- у разі зупинки двигуна, при переробці продукту, в результаті намотування волокон на ножі або через подачу великої порції продукту необхідно натисканням та утримуванням кнопки 'РЕВЕРС' 8 повернути частину продукту з м'ясорубки в горловину, при цьому шнек 14 буде обертатися в протилежний бік (по годинній стріл ),
- щоб продовжити роботу необхідно знову натиснути кнопку 'ПУСК' 7,
- кнопка 'СТОП' 9 використовується для екстреної зупинки або після закінчення роботи електром'ясорубки, при цьому блокується натиск кнопки
- перед повторним пуском електром'ясорубки необхідно повернути натиск кнопки 'СТОП' 9 у напрямку стрілки зображеної на ній, при цьому натиск кнопки розблокується,
- після закінчення роботи відключити автоматичний вимикач, до якого підключена електром'ясорубка і провести санітарну обробку.
Послідовність проведення щоденної санітарної обробки:
- вимкнути автоматичний вимикач,
- відкрутити гайку затискні 20 і вийняти з м'ясорубки комплект ріжучого інструменту разом зі шнеком 14 використовуючи кпюч-знімач,
- чашу 4 ретельно промити гарячою водою, попередньо підставивши під вихідний отвір м'ясорубки ємність для збирання води, витерти насухо,
- відкрутити затискні втулки 3 і зняти корпус м'ясорубки 2,
- гайку затискні 20, стопорне кільце 21, комплект ріжучого інструменту, шнек 14, робочу камеру корпусу м'ясорубки 2 очистити від продукту переробки, промити гарячою водою і витерти чистою ганчіркою насухо,
- комплект ріжучого інструменту змастити несоленим тваринним жиром, протерти поверхню облицювання приводу 1 вологою, а потім сухою ганчіркою.
Повний технічний паспорт (інструкція) м'ясорубки МІМ 600 Україна українською мовою.
Тип | Україна |
вага, кг | 55 |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | 600/515/500 |
Напруга, В | 380 |
Потужність, кВт | 2,2 |
Продуктивність, кг / год | 600 |
система ножів | повний унгер |
функція терки | ні |
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?