Електрична плита індукційна Skvara Sif 6.21 - призначена для теплової обробки (варіння / смаження / гасіння) різноманітних страв на професійній кухні ресторану, бару, кафе, їдальні, піцерії, готелю, фаст-фуду. Працює пристрій за новим принципом освіти тепла, що відрізняє його від звичайних електро- і газових плит. З такою плитою Ви значно підвищите якість приготовленої їжі, швидкість обслуговування відвідувачів. Апарат стане незамінним помічником для будь-якого кухаря. До того ж, обладнання дуже безпечне у використанні, споживає мало електроенергії за рахунок дискретності роботи (в процесі роботи споживає електроенергію за потребою). Це дозволить Вам істотно скоротити витрати.
Корпус плити індукційного Сквара Sif 6.21 виконаний з харчової нержавіючої сталі. Завдяки цьому прилад дуже стійкий до високих температур, призначений для інтенсивної експлуатації, надійно служить багато років. Передбачено сатинове покриття. У нижній частині є полку з нержавійки для додаткової викладки продуктів / посуду. Зона нагріву - суцільна, виконана зі склокераміки. Конфорки 6 шт. квадратної форми потужністю по 3,5 кВт. Розмір кожної становить 300/300 мм. При цьому, навантаження не може перевищувати 40 кг. Під ними є індуктор, який проводить електрострум з частотою 20-60 кГц.
ЯК ПРАЦЮЄ ІНДУКЦІЙНА ПЛИТА?
Професійна плита індукційна моделі Sif 6.21 виробляє нагрів дна каструлі, сковорідки, сотейника. Конфорки в процесі приготування розігріваються інерційно і після виключення швидко остигають (за 6 хв.). Принцип роботи заснований на використанні енергії електромагнітного поля. За рахунок високочастотного електричного струму і замкнутої мідної котушки, тепло активно виникає в диску дна посуду. А від посуду тепло передається їжі, нагріває її. Завдяки такій специфіці роботи плити, загальна температура на кухні значно зменшується. Виділення тепла, шкідливих газів, гару в атмосферу зменшується. А це дуже важливо, оскільки сприяє нормальному щоденному виконання роботи співробітниками.
Розігрівається обладнання дуже швидко до t ° +60 ... + 240 ° С. Панель управління - електромеханічна, дозволяє задавати необхідну потужність і температуру готування. Блок налаштувань передбачений окремо для кожної конфорки. Режими роботи: - потужність 1500 Вт імпульсно
- потужність 1500 Вт постійно
- потужність 2500 Вт
- потужність 3000 Вт
- потужність 3500 Вт
У процесі приготування слід використовувати наплитную посуд з певних матеріалів. Це може бути мідь, сталь, чавун, нержавіюча сталь, емальовані каструлі. Дно такого посуду має бути круглим і рівним, володіти феромагнітними властивостями, тобто притягувати звичайний побутовий магніт. Діаметр дна повинен бути не менше 12 см. Порожню і герметично закриту посуд забороняється ставити на робочу зону.
Встановлюється індукційна плита на тверду поверхню підлоги на достатній відстані від інших джерел тепла. Компактні розміри дозволяють експлуатувати обладнання в невеликих за площею закладах громадського харчування, а також для проведення презентацій, виїзного обслуговування. У приміщенні не повинно бути підвищеної вологості, перепадів температур, потрапляти сонячні промені. Підключення до електромережі 380В.
ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ І МИЙКА
Плитка на плита індукційна Сквара Sif 6.21 не вимагає особливих умов очищення. Використання приладу дозволяє значно скоротити витрати на покупку миючих засобів. Навіть в розпал робочого часу мийка плити не скласти праці і не займе багато часу.
Робоча поверхня абсолютна гладка, на ній немає місць / зазорів, які могли б накопичувати залишки продуктів, жиру, бруд. Для очищення досить протерти зону нагріву (після відключення) вологою серветкою. За рахунок того, що конфорки швидко остигають, Вам не доведеться витрачати час і чекати на їх охолодження. Забороняється використовувати будь-які абразивні миючі засоби, занурювати апарат у воду або іншу рідину. Чистку рекомендується проводити регулярно.