Шприц для ковбас Airhot SV-10
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Шприц для колбас Airhot SV-10
13 155 грн
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Ковбасний шприц Аірхот SV-10 - найкращий помічник будь-якого кухаря для якісної і швидкої набивання ковбас, сосисок, сардельок. Устаткування дозволяє крім ковбасних виробів готувати і інші блюда. Таким чином, Ви розширите асортимент виробленої м'ясної продукції. Використовується апарат закладами громадського харчування, підприємствами з переробки м'яса, ковбасними цехами. Простота експлуатації і доступна ціна зробили його вигідним придбанням і для спеціалізованих магазинах, ресторанів, кафе, їдалень.
Обсяг резервуара шприца для ковбасок Airhot SV-10 становить 10 літрів. За один сеанс можна виробляти до 10,000 грам ковбас. Управління відбувається вручну. Для початку роботи, необхідно подрібнити м'ясо на фарш з допомогою професійної м'ясорубки. Кінцевий продукт повинен бути відповідної консистенції, передбаченої рецептурою. Потім завантажте фарш в бункер і натисніть порш. М'ясо почне видавлюватися в оболонку для ковбас (натуральну / штучну). Оболонка надаватися на воронку, яка знаходитися внизу резервуара.
Для шприцевания використовують спец. насадки з певним діаметром отворів. Насадки повинні відповідати розміру оболонки. У комплект включено чотири нержавіючі насадки з різним діаметром (Ø 16, 22, 32, 38 мм). Найменша по діаметру насадка дозволяє виготовляти дуже тонкі ковбаси, сальтисон, сосиски.
Професійний шприц для набивання ковбас Airhot SV-10 дуже надійний у використанні. Корпус і циліндр виконані з нержавіючої сталі високої якості. Діаметр резервуара становить 219/270 мм. Стикаються з їжею елементи відповідають гігієнічному стандарту SGS. Апарат оснащений новітньою редукторною системою контролю і регулювання швидкостей. Передбачено два типи швидкостей ходу поршня: повільна і швидка. Це забезпечує формування ідеальний ковбасок з різною консистенцією фаршу. При ручному режимі оболонка наповнюється фаршем з точністю до міліметра.
СХЕМА вертикально шприц для КОБАСОК AIRHOT SV-10
1. Встановлені насадки
2. Зажимная / стопорная гайка
3. Циліндр
4. Поршень
5. Штифти / стійка
6. Підстава
7. Ручка
Інструкція ручного шприца ковбасного моделі SV-10 Airhot (Китай)
Тип | |
Ємність циліндра, л | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
К-ть насадок | |
Матеріал корпусу |
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?