Стіл холодильний для піци GIANNI PS 900 - виробництва провідної німецької компанії Saro. Устаткування призначене для оптимального охолодження, зберігання та продажу тестових заготовок, салатів та інших харчових виробів. Необхідна техніка на будь-якій професійній кухні піцерії, бару, ресторану, закусочної, бістро, кафе.
Система управління холодильного столу для піци Saro GIANNI PS900 електронна. Відповідними умовами експлуатації пристрою є температура повітря + 10 ° С ... + 35 ° С. Відносна вологість повинна бути 30% - 55%. Агрегат оснащений цифровим терморегулятором (DIXELL). Здійснює рециркуляцию повітряного охолодження. Вбудований таймер включається в момент початкової потужності. Умови розміщення та підключення обладнання
Встановлювати промисловий стіл для піци saro gianni ps900 слід на рівне, сухе, стійке місце. Переконайтеся, що передбачені всі необхідні виходи, досить робочого простору. Відстань між стіною і задньою частиною апарату не може бути менше 10 см. Зона розміщення повинна бути далеко від прямих променів сонця, інших теплових джерел.
Перш ніж підключати обладнання до заземленої розетки, перевірте відповідність типу харчування (вказано в табличці на верхній панелі) і місцевої електромережі. Не рекомендується підключати до тієї ж розетки інші кухонні пристрої або використовувати пробки скорочення, адаптери. Кабель не може стикатися до гарячих поверхонь, воді. Дотримуючись техніку безпеки, не торкайтеся до вилки і кабелю мокрими / вологими руками.
Перед першим використанням столу для піци потрібно очистити всі частини. Зовні прилад слід обмити вологою тканиною, всередині - миючим засобом. Використання води повинно бути в невеликих кількостях.
Використання столу для піци GIANNI PS900 Saro
Щоб включити апарат потрібно натиснути на перемикач рокер. Тоді загориться сигнальна лампа, на дисплеї з'явиться поточна внутрішня температура пристрою. Якщо Ви хочете побачити на цифровому екрані задану температуру натисніть і відпустіть кнопку SET. При натисканні на кнопку SET ще раз, через 5 сек. висвітиться значення кімнатної температури.
Якщо Вам необхідно змінити задану температуру, натисніть на кнопку SET протягом більше 2 сек. На дисплеї буде відображатися значення установки, світлодіод ۞ почне блимати. Для зміни значення температури слід натиснути протягом 10 сек. стрілки ▲ (збільшити) / ▼ (зменшити). Щоб нова установка збереглася натисніть знову кнопку SET або почекайте 10 секунд.
Довгостроковість використання техніки продовжується, якщо дотримуватися наступних рекомендацій:
- не пишіть гарячі рідини, їжу або не упаковані їжу,
- ставте харчові вироби тільки після досягнення необхідної температури, заданої на екрані,
- не слід класти на дно що-небудь або перевантажувати агрегат, оскільки це негативно вплине на циркуляцію повітря,
- уникайте тривалих і частих відкриттів дверцят.
Професійний стіл для піци оснащений герметичною конденсацією, тому можна не встановлювати звукоізоляцію. Рівень шуму апарату не перевищує допустимі 70 дБ. При нормальних умовах роботи, обладнання не генерує вібрації, яка може впливати на навколишнє середовище.
Після від'єднання агрегату від електроживлення або відключення, потрібно чекати не менше 5 хв., Перш ніж знову включити вилку в розетку. Якщо техніка не буде використовуватися протягом тривалого часу, слід відключити від мережі, очистити пристрій і покрити воздухопроницаемой тканиною / матеріалом.
Інструкція по експлуатації холодильного столу для піци gianni ps900 saro (Італія)
Конструктивні характеристики холодильного обладнання
Всередині і зовні стіл для піци холодильний Saro GIANNI PS900 з нержавіючої сталі AISI 304. Стільниця зроблена з високоякісного граніту. Холодоагент моделі R134a. Передбачено спінений випарник з трьох сторін агрегату. Система розморожування - автоматична з запрограмованими інтервалами. Вода, що відтанула стікає в ємність, розташовану в компресорному відділі.
Техніка розділена на два відділення, є 2-е регульовані решітки. Прилад розрахований на п'ять рівнів 1/6 GN. В комплекті не включені гастроемкости. Техніка відповідає чинним ЄС директивам і стандартам.
Як виробляти якісну чистку столу для піци
Виробники рекомендують робити чистку обладнання раз в тиждень. Перед початком очищення або ремонту вийміть з розетки штепсель. Мийка відбувається з використанням теплої води, вологої тканини і незначної кількості миючого засобу. Потім пристрій потрібно промити чистою водою, просушити. Не можна очищати агрегат під тиском струменя води, використовувати мокру ганчірку.
Залежно від ступеня забруднення, конденсатор слід регулярно мити. В холодильному столі для піци він знаходиться за дверима, поряд з камерою охолодження. Відкрийте двері, ретельно очистіть конденсатор, видаліть пил пилососом або щіткою.