Стіл холодильний Polair TM2GNpizza-G - високоякісне обладнання, яке використовують для організації робочої площі пиццайоло. Сучасна конструкція об'єднує повноцінний стіл і холодильну шафу. На твердій робочої поверхні можна виготовляти тісто, нарізати інгредієнти, збирати піцу. У спеціальних камерах можна зберігати різні продукти і заготовки.
Професійний холодильний стіл TM2GN pizza-G Полаір оснащений точним електронним терморегулятором. Блок управління також дозволяє контролювати і діагностувати роботу машини. Працює холодильна система в температурному діапазоні -2 ... + 10 ° C. Оптимально експлуатувати при температурі навколишнього середовища + 43 ° C.
Внутрішній об'єм обладнання становить 320 літрів. Загальна конструкція складається з 2-х відділень. У кожній камері можна зберігати продукти на двох полицях типу Gastronorm. Замість полиць в холодильній столі можна встановлювати стандартні гастроемкости GN 1/1. На один рівень допускається навантаження в 30 кілограм.
Стіл холодильний для приготування піци Polair tm2 gn pizza-g оснащений динамічною системою охолодження. Це забезпечує рівномірний розподіл холодних хвиль повітря по всьому об'єму камер. Холодоагент типу R134a, безпечний для навколишнього середовища. Устаткування має автоматичну систему оттайкі за допомогою ТЕНів. Передбачено прихований випарник конденсату. Всі елементи модульної холодильної системи, розташовані в невеликому агрегатному відділенні. Високоефективний агрегат являє собою дворівневу конструкцію, повністю висувається для зручного обслуговування.
ТЕХНІЧНІ І КОНСТРУКТИВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Обшивка корпусу холодильного столу Полаір TM2GN pizza-G всередині і зовні з нержавіючої сталі. Двоє дверей типу глухі також вироблені з нержавійки. Стільниця товщиною 40 мм виконана з натурального граніту, відшліфованого особливим чином. Стільниця з трьох сторін обмежена гранітними бортиками висотою 150 мм. Подібна конструкція дозволяє зручно розмістити на верхній робочій зоні охлаждаемую вітрину для топінгів (інгредієнтів), не займаючи багато простору і не заважаючи роботі пиццайоло.
Корпус зсередини цільнозаливний, монолітний, не має порожнеч і зазорів між дверима. За рахунок цього можна використовувати весь простір холодильних камер для зберігання інгредієнтів. Товщина стінок корпусу 43 мм, що гарантує надійну термоізоляцію і герметичність. Устаткування забезпечує економію електрики, оскільки споживає не більше-350 Вт.
Устаткування виконано в стильному сучасному дизайні. Фронтальний край стільниці з радіусним вигином, немає зайвих виступів. Стійкі і міцні ніжки з нержавіючої сталі можна регулювати по необхідній висоті. Компактні розміри холодильної системи сприяють оптимізації роботи співробітників, підвищенню швидкості обслуговування відвідувачів. Це дуже важливо, оскільки в закладах фаст-фуду, піцеріях і інших точках швидкого харчування великий потік клієнтів.
СХЕМА Габаритні розміри дводверних холодильного СТОЛУ POLAIR TM2GNPIZZA-G
Маркувальні ТАБЛИЦЯ УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ СТОЛІВ POLAIR
Професійне холодильне обладнання розроблено в суворій відповідності з усіма технічними вимогами. Відповідає класу захисту IP24. Ефективно працює навіть при високих оточуючих температурах і підвищеній вологості. При цьому, забезпечує високу якість зберігання та постійну свіжість продуктів. Купивши холодильний стіл для приготування піци TM2 GNpizza-G виробництва Polair (Росія) Ви гарантовано забезпечите ефективну роботу співробітників Вашого закладу в довгостроковому періоді.
Каталог морозильного і холодильного устаткування з техпараметрам виробництва Polair (Полаір) 2016 рік