Поверхні для смаження
Поверхні для смаження: види, ціна, як купити
Кожен заклад, ресторан, кафе, бар, заклади фаст-фуду і інших напрямів намагаються знайти способи приготувати смачну і апетитну їжу швидко і зі збереженням всіх смакових властивостей. Саме тому, багато закладі приходять до того, щоб замінити стандартні плити для готування на поверхні для смаження різних видів. Цей пристрій досить універсальне і багатофункціональне. За своєю конструкцією і принципом роботи смаження поверхня нагадує велику теплову сковороду, яка за лічені хвилини може приготувати багато корисних, смачних і різноманітних страв: м'ясо, риба, овочі, млинці, страви з яєць і т.д.
Власники сучасних закладів знають, що техніка, яка застосовується на кухні, здатна гарантувати високу якість страв і виводить сервіс закладу на вищий рівень. Саме тому, в сучасному закладі смаження поверхня стає незамінним елементом професійної кухні.
Види поверхонь для смаження
Поверхні для смаження стають все більш популярними на будь-якій сучасній кухні. Завдяки своїм властивостям і зручності в застосуванні на сьогоднішній день жодна кухня не може обійтися без такого важливого обладнання. Компанія «Корал» пропонує широкий вибір різних установок з відповідними характеристиками. На сайті інтернет-магазину «Корал» є можливість вибрати такі види поверхонь для смаження:
1. В залежності від конструкції:
• Настільні https://koral.biz.ua/tehnologicheskoe/teplovoe/zharochnye-poverhnosti/nastolnye-zharochnye-poverhnosti/ - встановлюються на спеціальній підставці, зручні в застосуванні і догляді. Це найбільш популярний вид поверхонь для смаження на будь-якій професійній кухні.
• Підлога мають в своїй конструкції спеціальні розбірні ніжки, зручні в переміщенні, транспортуванні.
• Теппан-яки https://koral.biz.ua/tehnologicheskoe/teplovoe/zharochnye-poverhnosti/teppan-yaki/ - популярний вид жарочной поверхні, який часто застосовується в японській кухні.
2. В залежності від джерела живлення:
• Газові - підключаються до загальної системи газопроводу або до окремого газовому джерела.
• Електричні - більш незалежні в підключенні, адже працюють від мережі електроенергії.
3. В залежності від поверхні:
• Рифлені. Найбільш часто застосовуються для смаження м'яса, овочів. Вони здатні утворити апетитну кірочку і характерні смужки, ніж стають ще більш привабливими для відвідувачів закладу.
• Гладкі підходять для смаження риби і морепродуктів.
• Комбіновані поверхні для смаження використовуються для закладів, які мають високу прохідність клієнтів, здатні швидко і якісно приготувати будь-яку страву.
Не важливо, який вид жарочной поверхні застосовується на кухні, всі вони відрізняються своїми важливими характеристиками і особливостями:
• Орг
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?