Тісторозкатка електрична Restoitalia SPR40PA
- Наявність: На складі
- Модель: В110-Тестораскатка электрическая Restoitalia SPR40PA
Мінімальне замовлення від 450 грн.
Технічні характеристики:
- Призначення: для кафе, піцерій, ресторанів.
- Тип: електрична тестораскатка.
- Виробництво: Італія.
- Товщина краста: 1-4 мм.
- Вага заготовки: 210/1400 р
- Ø піци: 260-400 мм.
- Габарити: 440/365/640 мм.
- Вага обладнання: 38 кг.
- Потужність: 0,37 кВт.
- Напруга: 220В.
Використання тісторозкачувальної машини
- Перед кожним робочим циклом перевіряйте, щоб машина була ідеально чистою (особливо ті поверхні, які стикаються з тестом). При необхідності проведіть очистку машини.
- Натисніть кнопку запуску. Машина запустить два вала. Тепер вона готова до використання.
- Перед тим, як помістити тісто, дайте машині постояти (по крайней мере, 6-8 годин) з відкритими валами, які відкриваються за допомогою приведення ручки в положення 3 4.
- Тісто необхідно посипати борошном і злегка придавити перед тим, як пропустити його через вали. Коли тісто вийде з машини, воно буде овальної форми. Ви помітите, що тісто стало тонше. До кінця цього кроку вам буде потрібно підтримувати тісто руками, поки воно повністю не вийде з машини.
- Після цього поверніть тісто поперек на 90 ° і пропустіть його через вали ще раз (в положенні 1-2). У підсумку ви отримаєте майже ідеальну форму коржа, яка може бути вдосконалена декількома завершальними рухами рук.
- Для зупинки машини натисніть кнопку 0.
очищення обладнання
- Очищення необхідно проводити кожен раз після використання машини, дотримуючись всіх правил, щоб не допустити поломок машини, а також з метою гігієни.
- Використовуючи відповідну щітку, спочатку очистіть лицьову частину від муки і тесту. Звільніть пружини, звільніть скребки для тесту, а потім поверніть регулюють важелі в положення, при якому вали максимально розкриті.
- Ретельно очистіть машину і все її деталі (в т.ч. розбираються), використовуючи губку або тканину, змочені в теплій воді з миючим засобом. Ретельно обполосніть поверхні, щоб видалити всі миючий засіб. Промокніть поверхні промокальним папером, потім очистіть в першу чергу ту поверхню, яка контактує з тестом, а потім і всю іншу машину, за допомогою чистої м'якої тканини, змоченою в спеціальному дезинфицирующем засобі для харчових машин.
- Обережно! Не використовуйте хімічні абразиви або їдкі речовини. Строго заборонено використовувати проточну воду, тверді предмети, такі як металеві мочалки, губки і т.д. Вони можуть пошкодити поверхню, що може спричинить проблем з гігієною.
маса, кг | |
Тип | |
вага, кг | |
Габаритні розміри, д / ш / в, мм | |
кількість валків | |
Напруга, В | |
Потужність, кВт | |
Тип підключення |
Теги: Тісторозкатка електрична Restoitalia SPR40PA,Тісторозкатка (тісторозкатувальні машини),електромеханічне обладнання
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?