Тісторозкаточні машина S 32 GGF - служить для розкочування в плоский диск крутого, пісочного тіста на хліб, коржі, піцу, вареники, торти, круасани зі збереженням всіх характеристик суміші. Ефективно використовується на професійній кухні ресторанів, барів, кафе, в кондитерських і пекарських цехах.
Устаткування сконструйовано тільки для використання харчових продуктів. Корпус Тісторозкатка S 32 з нержавіючої сталі. Вбудовано дві групи роликів з міцного хромованого металу, укладених в захисні корпусу. Валки управляються електричним мотором і починають рухатися за допомогою приводного ременя. Є маленькі ваги. Рівень шуму пристрою становить зазвичай 62 дБ.
ВСТАНОВЛЕННЯ І ПІДКЛЮЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ Тісторозкатка S 32
Тісторозкочувальну машину після поставки і розпакування потрібно встановити на передбачене робоче місце. Це повинна бути суха, рівна поверхня, що витримує вагу агрегату. Машина має кабель з вилкою для підключення до електромережі. Відстань між плитою і штепсельною розеткою має бути таким, щоб кабель не натягався. Крім того, забороняється використання перехідників. Перед підключенням переконайтеся, що параметри електромережі відповідають даним, зазначеним на прикріпленою до пристрою пластині.
Експлуатація Тісторозкаточні машина S 32 GGF
Тісторозкатка електрична GGF S 32 починає працювати при натисканні на зелену кнопку. Тоді загоряється сигнальна лампа і машина включається. У рух наводяться дві пари роликів, починається робоча фаза. Шматок кулястого тесту введіть в отвір у верхньому захисному корпусі. Після чого, продукт зісковзне і пройде через верхній ролик, приймаючи овальну форму. Потім тісто потрапляє на малі ваги, повертається на 90 °. В кінці ще раз проходить розкочування через нижню пару роликів, набуваючи круглу форму. Для уникнення 'обтрепиванія' тесту, потрібно пропускати його один раз через ролики. Зупинка роботи апарату відбувається при натисканні на червону кнопку.
Устаткування дозволяє розгортати тісто різної товщини при вазі 80-120 м Це досягається поворотом верхнього і нижнього важелів в різні позиції. Діаметр тесту при розкочування може бути від 14 до 31 см. Регулювання проводиться тільки при вимкненій машині. Більш тонка товщина досягається поворотом за годинниковою стрілкою, а товста - проти годинникової стрілки. Щоб отримати відмінний результат, рекомендується встановлювати різні позиції валків.
Технічні особливості:
- Тип Тісторозкатка для піци - електрична
- Ширина розкочування тестової основи - 14-31 см
- Вага тесту - 80-120 г
- Потужність - 0,37 кВт
- Підключення - 220 В
- Вага нетто - 27 кг
- Розміри апарату - 440х340х640 мм
ОЧИЩЕННЯ ПРОМИСЛОВОЇ Тісторозкатка S 32
Перед будь-якими роботами чистки чи обслуговування машини тісторозкачувальної потрібно відключити мережевий штекер з розетки. Агрегат і знімні деталі (захисні корпусу, маленькі ваги) миються м'якою губкою, ганчіркою з миючим засобом. Потім потрібно промити водою. Забороняється застосування металевої мочалки, чистячого порошку, інших їдких субстанцій, які можуть негативно вплинути на поверхню пристрою.
Технічні характеристики нових моделей тестораскаток виробництва GGF (Італія)