Тісторозкаточні машина S 42 MR GGF - служить для розкочування в плоский диск тесту (крутого, пісочного, листкового) на хліб, коржі, піцу, вареники, торти, круасани зі збереженням усіх властивостей суміші. Ефективно використовується на професійній кухні ресторанів, барів, кафе, в кондитерських і пекарських цехах.
Устаткування сконструйовано тільки для використання харчових продуктів. Корпус Тісторозкатка S 42 mr з нержавіючої сталі. Вбудована одна група роликів з міцного хромованого металу, укладених в захисний корпус. Валки управляються електричним мотором і починають рухатися за допомогою приводного ременя. Є маленькі ваги. Рівень шуму пристрою становить зазвичай 62 дБ.
ВСТАНОВЛЕННЯ І ПІДКЛЮЧЕННЯ ПРОМИСЛОВОЇ Тісторозкатка S 42 MR
Тестораскативающую машину після поставки і розпакування потрібно встановити на передбачене робоче місце. Це повинна бути суха, рівна поверхня, що витримує вагу агрегату. Устаткування компактне, не займає багато робочої площі. Машина має кабель з вилкою для підключення до електромережі. Відстань між плитою і штепсельною розеткою має бути таким, щоб кабель не натягався. Крім того, забороняється використання перехідників. Перед підключенням переконайтеся, що параметри електромережі відповідають даним, зазначеним на прикріпленою до пристрою пластині.
Експлуатація Тісторозкаточні машина S 42 GGF
Тісторозкатка електрична GGF S 42mr починає працювати при натисканні на зелену кнопку. Тоді загоряється сигнальна лампа і машина включається. У рух наводяться ролики, починається робоча фаза. Шматок кулястого тесту введіть в отвір у верхньому захисному корпусі. Після чого, продукт зісковзне і пройде через валик, приймаючи круглу форму. Для уникнення 'обтрепиванія' тесту, потрібно пропускати його один раз через ролики. Зупинка роботи апарату відбувається при натисканні на червону кнопку.
Устаткування дозволяє розгортати тісто різної товщини при вазі 210-600 р Це досягається поворотом важеля в різні позиції. Діаметр тесту при розкочування може бути від 26 до 40 см. Регулювання проводиться тільки при вимкненій машині. Більш тонка товщина досягається поворотом за годинниковою стрілкою, а товста - проти годинникової стрілки.
Технічні особливості:
- Тип Тісторозкатка для піци - електрична
- Ширина розкочування тестової основи - 26-40 см
- Вага тесту - 210-600 г
- Потужність - 0,37 кВт
- Підключення - 220 В
- Вага нетто - 31 кг
- Розміри апарату - 540х340х370 мм
ОЧИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ Тісторозкатка S 42 MR
Перед будь-якими роботами чистки чи обслуговування машини тісторозкачувальної потрібно відключити мережевий штекер з розетки. Агрегат і знімні деталі, захисний корпус миються м'якою губкою або ганчіркою з миючим засобом. Потім промивається водою. Забороняється застосування металевої мочалки, чистячого порошку, інших їдких субстанцій, які можуть негативно вплинути на поверхню пристрою.
Технічні характеристики нових моделей промислових, професійних тестораскаток GGF (Італія)