Піч пароконвекційна Unox XEBC06EUEPR (лінія PLUS) відноситься до професійних пароконвектоматів для ресторанів і готельно-ресторанних комплексів, барів і кафе, піцерій і фаст-фудів від відомої італійської компанії UNOX, яка користується сьогодні великим попитом в області техніки і відноситься до визнаним брендам.
Пароконвекційна електропіч Unox XEBC06EUEPR вміщує шість рівнів розміром 600х400мм з відстанню між ними 80 мм, працює в температурному режимі від +30 до +260 градусів, обладнана многоточечним термощупом, автомийкою, сенсорної цифровою панеллю управління, світлодіодним підсвічуванням камери. Присутній вісім рівнів швидкості вентилятора (4 полустатіческіх і 4 з реверсом). 3-фазна напруга.
Пароконвектомат Unox XEBC06EUEPR відповідає найбільш суворим вимогам, які пред'являють до професійного теплообладнання завдяки оптимізації процесу приготування страв, зменшення теплорассеіванія і підвищенню ефективності теплопередачі за допомогою впровадження найновіших технологій фірмою UNOX з використанням останніх розробок в сфері харчування.
Пароконвекційну піч Unox XEBC06EUEPR відрізняється зручністю та простотою в експлуатації, економічність, е Ффективность, висока функціональність, помірна ціна.
ПАРАМЕТРИ
- Вага нетто, кг: 100,
- Розмір і кількість листів: 600х400 мм (6 шт),
- Розміри нетто:
Довжина / Ширина / Висота, мм: 860/957/843,
- Фірма-виробник: Unox,
- Потужність, кВт: 14,
- Підключення: Електричне,
- Мережа: 380В,
- Країна-виробник: Італія,
- Управління: Електронне,
- Тип мийки: Автоматична,
- Термощуп: Є,
- Реверс вентилятора: Є,
- Кількість швидкостей вентилятора: 8,
- Кількість термостійких дверних стекол: 3,
- Підсвічування камери: Світлодіодна,
- Серія: BAKERTOP MIND.MAPS,
- Кількість рівнів, шт: 6,
- Відстань між рівнями, мм: 80,
- Вага в упаковці: 110кг,
- Розміри в упаковці:
Глибина / Ширина / Висота, мм: 900/1000/900,
- Корпус з нержавіючої сталі,
Пароконвектомат Unox XEBC06EUEPR виготовлений з екологічно чистих матеріалів, має високу надійність і великий термін служби.
Серія BakerTop Mind.Maps унікальна спеціальними технологіями: MIND.Maps, ADAPTIVE.Cooking.
Нова технологія MIND.Maps - це візуальне спілкування з піччю, яке дає можливість програмувати складні етапи готування малюнками на екрані 'простим рухом руки'. Mind.Maps дозволяє не писати спеціальну програму зі збереженням черговості кроків приготування. З легкістю можна зобразити свою послідовність. Олівцем можна намалювати свої процеси готування і зберегти їх в MIND.Maps. Вони допоможуть зберегти і передати Ваш досвід в допомогу персоналу.
Печі серії BakerTop Mind.Maps обладнані електронною сенсорною панеллю керування, вона визначає процеси приготування. Іконка на ній мають «підказку» у вигляді тексту, що допомагає навіть новачку відчути себе впевнено на кухні. Малюнок схеми зберігається сам по собі, годі й зберігати черговість кроків готування. Інтерфейс MIND.Maps, схожий на інтерфейс смартфона, що дозволяє управляти пекарним шафою просто і доступно. Завдяки стильному дизайну, печі підходять під будь-який інтер'єр.
Пароконвектомати серії BakerTop Mind.Maps (маркуються XEВC) розроблені спеціально для виготовлення різних видів випічки і кондитерських виробів, тому легко застосовуються в кондитерських і булочних.
Всі моделі печей BakerTop Mind.Maps з інжекторним паротворенням.
Додаткові технології:
Технологія DRY.Maxi ефективно і швидко відводить зайву вологу з камери, створюючи оптимальні умови для продуктів, які вимагають суху
середу. Продукти з такою печі - м'які, хрусткі і ароматні, м'ясо, приготоване на грилі, зберігає свою вагу, а овочі - чудову консистенцію. Видалення надлишкової вологи з печі поліпшується точним настроюванням програми і подачею сухого повітря. Завдяки цій технології значно знижується час готування і поліпшується смак продуктів.
Технологія AIR.Maxi - це поліпшена версія AIR.Plus. Нагрівання продуктів всередині печі контролюються роботою напівавтоматичних реверсивних вентиляторів, а також трьома швидкостями їх обертання. Система AIR.Maxi забезпечує здатність приготування як ніжних страв, які вимагають делікатній теплообработке, так і страв, приготованих при інтенсивній подачі тепла. Повітря розподіляється по камері дуже рівномірно. Незважаючи на ступінь завантаження, на виході виходить максимум якості і рівномірного приготування на всіх листах. Технологія AIR.Maxi економить до 40% часу на приготування, якщо порівнювати з попередніми моделями. Технологія STEAM.Maxi - це інноваційна система, яка контролює подачу води в камеру і створює холодний пар вже починаючи з температури 48 ° C, ніж можна досягти потрібної вологості з початку роботи. Крім цього, компанія UNOX створила вентилятори з лопатями складної геометрії, які дозволяють швидко розподілити пар по камері. З технологією STEAM.Maxi продуктивність пара в 3 рази більше, ніж у традиційних інжекторних пароконвектоматов при такому ж споживанні води. Результат такої ж, або навіть краще, як у випадку використання бойлерних пароконвектоматов.
Технологія Protek.SAFE - особлива система безпеки, що дозволяє забезпечити мінімум розсіювання тепла і невисоку температуру зовнішньої поверхні. Зовнішнє скло дверцят не нагрівається більше 60 градусів, що захищає персонал від опіків. Відмінна теплоізоляція робить обладнання енергоефективним і таким, яке мало нагріває навколишнє середовище.
Технологія Rotor.KLEAN - це система для автоочищення печі (також запатентована). Потрібно підібрати програму залежно від ступеня забруднення. Після цього чистка проводиться пристроєм автоматично з мінімальним використанням води і миючого засобу. Застосування технології Rotor.KLEAN збереже рабочею камеру чистою після кожного приготування їжі, ка також помітно знизить витрати на обслуговування.
Технологія MAXI.Link дозволяє ставити в колони обладнання Unox відповідних розмірів, що не тільки скорочує місце під обладнанням, а й зменшує споживання електроенергії - адже якщо використовувати замість великої печі кілька менших, це скорочує час приготування і енерговитрати.