Вертикальний ковбасний шприц Airhot SV-5 | Купить Шприци ковбасні (для ковбас) по лучшей цене в Киеве и Украине

Вертикальний ковбасний шприц Airhot SV-5

TOP!
  • Наявність:  На складі
  • Модель:  В110-Вертикальный колбасный шприц Airhot SV-5
Характеристики
  • Тип
  • Ємність циліндра, л
  • вага, кг
  • Габаритні розміри, д / ш / в, мм
дивитись всі

9 708 грн

Мінімальне замовлення від 450 грн.

   



Шприц для ковбаси Аірхот SV-5 - прекрасний помічник будь-якого кухаря для якісної і швидкої набивання ковбас, сосисок, сардельок. Устаткування дозволяє крім ковбасних виробів готувати і інші блюда. Таким чином, Ви розширите асортимент виробленої м'ясної продукції. Використовується апарат закладами громадського харчування, підприємствами з переробки м'яса, ковбасними цехами. Простота експлуатації і доступна ціна зробили його вигідним придбанням і для спеціалізованих магазинах, ресторанів, кафе, їдалень.
 
Обсяг резервуара шприца для ковбасок Airhot SV-5 становить 5 літрів. За один сеанс можна виробляти до 5000 грам ковбас. Управління відбувається вручну. Для початку роботи, необхідно подрібнити м'ясо на фарш з допомогою професійної м'ясорубки. Кінцевий продукт повинен бути відповідної консистенції, передбаченої рецептурою. Потім завантажте фарш в бункер і натисніть порш. М'ясо почне видавлюватися в оболонку для ковбас (натуральну / штучну). Оболонка надаватися на воронку, яка знаходитися внизу резервуара.
 
Насадки шприца для ковбасок Airhot SV-5 Для шприцевания використовують спец. насадки з певним діаметром отворів. Насадки повинні відповідати розміру оболонки. У комплект включено чотири нержавіючі насадки з різним діаметром (Ø 16, 22, 32, 38 мм). Найменша по діаметру насадка дозволяє виготовляти дуже тонкі ковбаси, сальтисон, сосиски.
 
Професійний шприц для набивання ковбас Airhot SV-5 дуже надійний у використанні. Корпус і циліндр виконані з нержавіючої сталі високої якості. Діаметр резервуара становить 140/320 мм. Стикаються з їжею елементи відповідають гігієнічному стандарту SGS. Апарат оснащений новітньою редукторною системою контролю і регулювання швидкостей. Передбачено два типи швидкостей ходу поршня: повільна і швидка. Це забезпечує формування ідеальний ковбасок з різною консистенцією фаршу. При ручному режимі оболонка наповнюється фаршем з точністю до міліметра.

Схема вертикального шприца для кобасок Airhot SV-5

Професійний шприц для набивання ковбас Airhot SV-5

1. Встановлені насадки
2. Зажимная / стопорная гайка
3. Циліндр
4. Поршень
5. Штифти / стійка
6. Підстава
7. Ручка
 
Інструкція ручного шприца ковбасного моделі SV-5 Airhot (Китай)
Тип
Ємність циліндра, л
вага, кг
Габаритні розміри, д / ш / в, мм
К-ть насадок
Матеріал корпусу

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
СУПУТНІ ТОВАРИ

Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?

Ми пропонуємо купити запропонований товар з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Коростень, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни і можете купити дешево в таких містах як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці , Суми, Луцьк, Лубни, Лазурне, Яремче, Хмільник.