Поверхня для смаження Blue line 203125 Hendi
Технічні характеристики:
- Тип поверхні: гладка.
- Поверхня для смаження хромована (9 мм) - для легкої очистки.
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі.
- Бортик.
- Настільне виконання.
- Піддон для збору жиру і залишків від смаження.
- Розмір поверхні 330x270 мм.
- Плавне регулювання температури до 300 ° C.
- Захист від перегріву.
- Придатна для безперервної роботи.
- Вмикач з індикатором.
- Антиковзні ніжки.
- Габарити: 450x300x225 мм.
- Підключення 220 В / 2000Вт.
Поверхня для смаження - гриль blue line 203125 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейк, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з гріючої поверхнею.
Поверхня повністю гладка. Температура поверхні плавно регулюється до 300 ° С. Для зручності в роботі передбачено піддон для збору жиру і залишків від смаження, антиковзні ніжки, бортик.
Теги: Жарочная поверхность Blue line 203125 Hendi,Настольные жарочные поверхности,Жарочные поверхности
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?