Поверхня для смаження Blue line 203149 Hendi
- Тип поверхні: гладка.
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі.
- Поверхня для смаження хромована (9 мм) - для легкої очистки.
- Бортик.
- Настільне виконання.
- Піддон для збору жиру і залишків від смаження.
- Розмір поверхні 518x328 мм.
- Плавне регулювання температури до 300 ° C.
- Захист від перегріву.
- Придатна для безперервної роботи.
- Вмикач з індикатором.
- Установка на антиковзних ніжках.
- Габарити: 550x380x240 мм.
- Підключення 220 В / 2400Вт.
Поверхня для смаження поверхня для смаження - гриль BLUE LINE 203149 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейк, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з гріючої поверхнею. Поверхня повністю гладка. Температура жарочной поверхні плавно регулюється до 300 ° С.
• Доставка в будь-яку точку України (знижки до 50%)!
• Гарантія. Монтаж. Сервіс.
• Доступно в кредит або розстрочку.
• Комплексне оснащення кондитерських відділів, цехів, продуктових магазинів та об'єктів громадського харчування «відкриття під ключ».
• Проект і розстановка обладнання. БЕЗКОШТОВНО!
Теги: Жарочная поверхность Blue line 203149 Hendi,Настольные жарочные поверхности,Жарочные поверхности
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?