Поверхня для смаження Blue line 203156 Hendi
Технічні характеристики:
- Тип поверхні: комбінована (ліва 259 мм - повністю гладка, права 259 мм - рифлена).
- Розмір поверхні 518x328 мм.
- Плавне регулювання температури до 300 ° C.
- Габарити 550x380x240 мм
- Підключення 220В / Потужність 2400 Вт
- Плавне регулювання температури до 300 ° C.
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
- Матеріал поверхні: спеціальне загартоване залізо (9мм).
- Бортик.
- Піддон для збору жиру і залишків.
- Захист від перегріву.
- Придатна для безперервної роботи.
- Вмикач з індикатором.
- Установка на антиковзних ніжках.
Поверхня для смаження - гриль Hendi Blue line 203156 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейк, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з гріючої поверхнею.
Поверхня для смаження комбінована, ліва - повністю гладка, права-рифлена, що дозволяє надати страві характерний малюнок.
Температура поверхні плавно регулюється до 300 ° С. Для зручності в роботі передбачено піддон для збору жиру і залишків від смаження, антиковзні ніжки та бортик.
Теги: Жарочная поверхность Blue line 203156 Hendi,Настольные жарочные поверхности,Жарочные поверхности
Компанія «Корал» з 1996 року пропонує тільки найзручніші і багатофункціональні моделі торгового обладнання! Широка сфера їх застосування робить такі товари незамінними в багатьох торговельних і промислових галузях. Спростіть свої робочі процеси вже зараз!
Ми постійно працюємо над підвищенням якості продукції і наших послуг.
Гнучкість наших виробничих технологій і індивідуальний підхід до клієнтів дозволяють максимально точно втілювати побажання замовників.
Співпраця з нами гарантує професійну консультативну підтримку, оригінальні ідеї і швидке їх виконання. І Ви ще сумніваєтеся де купити торгове обладнання?